Дарина🦉

Березова антицелюлітна масажна олія

Березова антицелюлітна масажна олія

Привіт! Весна, і все частіше чую (і сама так кажу) - "Все, треба братися за себе, за тіло, робити масажі, сідати на дієту, ходити по 10 т кроків" - Знайомо😂?!

Багато пунктів вже роблю давно. І ось дійшла до масажу. До цього робила масаж вакумними банками, але чесно кажучи це трохи боляче, і я почала лінькуватися!

Звернула свою увагу на березову антицелюлітну масажну олію від Weleda🍃, дуже багато гарних відгуків стосовно цього засобу, а після першого знайомства з брендом (розповідала про дезодарант та гель для душа тут https://club.makeup.com.ua/post/33881/ ), не змогла пройти повз. Тож замовила "березові" засоби.

Сьогодні про олійку!

Переваги засобу від виробника:

Завдяки систематичному використанню цієї олії поліпшуються:

  • зовнішній вигляд шкіри,
  • кровообіг,
  • відтік лімфи від уражених ділянок,
  • активізуються обмінні процеси у всьому організмі.

Після 28 днів застосування гладкість шкіри збільшується на 21%, еластичність - на 20%, а пружність на -39%.

З клінічної оцінки, що міститься в матеріалах дослідження, слід, що після чотиритижневого застосування препарату спостерігається зниження рівня целюліту з коефіцієнта 3,5 - при сильній занедбаності целюліту - до коефіцієнта 2,6 - середнього рівня целюліту.

✅Березова антицелюлітна масажна олія представлена у гарному флаконі з товстого скла, темно зеленого кольору. Гарний та сучасний дизайн. Дозатор - пластиковий, гарно працює з першого разу (добре регулює кількість рідини), кришечка міцно закривається. Об'єм 100 мл.

Упакована в картону коробочку, де є вся необхіна інформація для споживача.

✅Аромат та текстура:

Аромат - дуже свіжий, березовий сік з солодким лимоном. Запах натуральний, ніякої хімозності, Ви тут не відчуєте. Аромат залишається на шкірі на декілька годин, це дуже круто.

Текстура - приємна до шкіри, трохи жирнувата, але мені нагадує ефект "сухої" олії, вона швидко вбирається, розподіляється дуже легко і не потребує потім змиття. Рідина прозора з жовтуватим відтінком.

✅Склад:

Олія кісточок абрикоса, олія жожоба, олія з паростків пшениці, суміш натуральних ефірних олій, олійна витяжка з березового листя, кореня рускусу шипуватого і листя розмарину.

Дуже радує бренд, який виробляє натуральну та якісну косметику, з піклуванням про здоров'я❤️

Березова антицелюлітна масажна олія
Березова антицелюлітна масажна олія

✅Інформація з сайту, щодо використання:

Березову антицелюлітну олію необхідно наносити мінімум двічі на добу. Втирайте олію круговими рухами під час масажу в проблемні зони. Повторюйте процедури регулярно протягом місяця, а для продовження ефекту - ще довше. Попередній п'ятихвилинний сухий масаж і зволоження шкіри перед використанням олії сприяють посиленню бажаного ефекту.

❗Для кращого ефекту рекомендують використовувати березовий гель-пілінг для душу, перед використанням оії❗ Наступний допис зроблю про нього.

Маючи дерев'яну щітку, я спочатку роблю сухий масаж, потім пілінг в душі🚿 і масаж з олійкою. З ранку роблю все без пілінгу (пілінг зараз застосовую 3-4 рази на тиждень).

Поки тримаюсь, роблю другий тиждень (обіцяла собі не лінькуватися).

Мої враження👌🏼:

🌱 зовнішній вигляд шкіри набагато став краще, вона стала зволожена (зволожує миттєво), більш підтягнута та пружніша;

🌱 навіть тон шкіри став рівним та без запалень,олія ще гарно заспокоює шкіру;

🌱 тонізує шкіру;

🌱стриї на бедрах стали світліше і виглядають набагато меншими, чому я дуже зраділа;

🌱взагалі рельеф шкіри змінився в кращий бік;

🌱дуже економічна в використанні (3-4 натиски мені вистачає з головою);

🌱не залишає після себе жирних слідів, повністю вбирається;

🌱дарує дуже приємний аромат.

Повернусь до допису ще, коли використаю всю пляшечку!

Черговий засіб від Weleda🍃, який дуже приємно вразив!Щиро раджу спробувати🦉