Kristina S

Вперше використала гідрогелеву маску. JOKO BLEND

Вперше використала гідрогелеву маску. JOKO BLEND
Вперше використала гідрогелеву маску. JOKO BLEND

Відкривши ми бачимо рожевий порошок зі шматочками троянди,які при контакті з водою збільшуються і додають цікавості.


Спеціального набору для приготування масок у мене не було,тому замість шпателя - лопатка з набору крему для депіляції. Нею і розмішувала і наносила.


Робила все за інструкцією(ну майже все). Розділила приблизно на два використання.

Після відкриття можна зберігати 6 місяців.

Перше,що я відчула ледь відкривши упаковку - пудровий аромат троянди. Дуже приємний,як на мене. Але не усі мені зазвичай подобаються.


Весь час після нанесення(25 хвилин)я також відчувала його.
З відгуків дівчат я вже знала,що маска дуже швидко застигає після приготування(але все одно спробувала паралельно знімати процес).

Консистенція почала застигати приблизно на третій хвилині з моменту розведення водою. І тому я не встигла нанести її всю, залишилася третя частина. Враховуючи,що я початково розділила на дві частини,продукту виходить немало. Думаю,що я занадто довго її розмішувала(хотілося однорідну консистенцію).


Остаточно вона застигла на обличчі через хвилин 5. Увесь час відчувалася приємна прохолода,за рахунок гідрогелю. Мені було дуже цікаво,адже це не тканинна маска,яка більш звична.
Також цей вид масок можна наносити на очі,але я поки не ризикнула.


Протягом цих 20 хвилин я і ходила(бо фотографувала)і трохи полежала. У вертикальному положенні відчувалася тяжкість на обличчі від маски,тому краще весь час полежати,аби був ліфтинг-ефект)

Минуло приблизно 25 хвилин і я почала знімати маску. Через нерівномірне нанесення,були зони,де продукт ліг тонким шаром(у цих місцях було трохи неприємно,коли тягнула) і зняти цілим полотном не вийшло.


Після використання я відчувала,що обличчя зволожене. На дотик шкіра була пружна і гладенька. На зону носа майже не наносила,тому різниця відчувалася.

З моменту вмивання і до нанесення пройшло хвилин 20, без тоніку і крему я відчувала дискомфорт,але після маски це відчуття зникло. Продукт наносила на сухе обличчя і так як ніякого додаткового засобу під не використала,вважаю це непоганим ефектом.

Отож,я тільки зараз відкрила для себе гідрогелеві маски і шкода,що не зробила це раніше. По-перше, це цікаво) Так,потрібно швиденько все "замісити" і постаратися акуратно нанести,проте потім Ви будете пів годинки насолоджуватись прохолодою і релаксом,якщо вдасться полежати. По-друге, це догляд і турбота про себе і про це не слід забувати 💕