Швець Карина🤍

Безолійний зволожуючий крем

Безолійний зволожуючий крем

За змогу познайомитись із брендом Cosmedix я дякую Оксана Князєва❤️ про щось буду розповідати вам окремо, про щось - в загальних дописах. Поки не знаю, як воно піде, але почнемо з такого красунчика.

Перші лінійки засобів Cosmedix створювали під гаслом «косметологи для косметологів». Це були засоби для професійного використання на основі екологічно чистих рослинних екстрактів та інноваційних біоактивних формул. Згодом бренд розширив асортимент і створив лінійки продукції для домашнього використання.

Наразі бренд випускає професійні продукти для домашнього використання. В кожному із засобів компанії втілено інноваційні технології, більшість з яких запатентовані Cosmedix.

Пробник обʼємом 3 г, і цього мені вистачило на 8 чи 9 користувань😅тож у мене було достатньо часу, щоб сформувати остаточний висновок.

Має легку текстуру, яка водночас є поживною. Коли я вперше його нанесла, то промайнула думка: «а він точно безолійний?»

Крем доволі приємний, він мʼяко розноситься по обличчю, не пече, гарно зволожує. Мені було комфортно з ним перекривати як кислоти, так і лікувальний препарат. Також за тиждень ніяких неприємностей у вигляді висипань чи комедонів помічено не було ☑️

Єдине що, як на мене - то він не підійде на жаркий літній період, тому що ми були в гостях у тітки, а в них у квартирі дуже добре працює опалення (так, що взимку можна голяка бігати, бо дуже тепло) - і в мене трохи «пітніло» обличчя від нього. Не скажу, що воно відчувалось як маска, але як парниковий ефект - так.

🧴Aqua (Water): розчинник.

🧴Isodecyl Neopentanoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Coco-Caprylate/Caprate, Coconut Alkanes, Polyglyceryl-4 Caprate, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol: зволожуючі та помʼякшуючі агенти, які допомагають зберігати вологу в шкірі та забезпечують гладкість.

🧴Gluconolactone, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Anisate, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol: Консерванти та регулятори pH

🧴Niacinamide (вітамін В3): може покращити текстуру шкіри, зменшити появу вугрів і розширених пор, а також зменшити запалення.

🧴Syringa Vulgaris (Lilac) Leaf Cell Culture Extract: Екстракт з клітин листя бузку, регулює вироблення себуму, знімає запальні процеси, пригнічує грибкові збудники, бореться з висипанням вугрів і акне.

🧴Carnitine (L): Складник, який може допомагати зміцнювати та тонізувати шкіру.

🧴Trehalose (D): Це цукер, який може допомагати зберігати вологу в шкірі і підтримувати її гладкість.

🧴Opuntia Ficus-Indica (Cactus) Stem Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder: екстракти алое вера і опунції забезпечують пом'якшувальну, регенерувальну та омолоджувальну дії;

🧴Xanthan Gum, Carbomer, Maltodextrin: Загусники та стабілізатори.

🧴Farnesol: Складник, який може мати антисептичні властивості та допомагати у боротьбі з бактеріями.

Загалом крем мені сподобався - він добре зволожує, чудово підходить в якості відновлення після активів. І це враховуючи той факт, що він не містить у складі олій (та і в принципі склад у нього цілком адекватний).

Я би взяла собі повнорозмір на сезон осінь-зима, але ціна в нього не настільки приємна, як дія) тому поки що буду задовольнятись більш бюджетними варіантами.

Але рекомендую спробувати хоча б такий тестер, бо продукт дійсно хороший та вартий уваги)