Mila__Mi

Внутрішня гармонія

Внутрішня гармонія
Внутрішня гармонія

Я обожнюю свічки, вони додають затишку оселі і тепла в душі. Загалом я обираю свічки саме на основі соєвого віску, так як маю проблеми зі щитоводною залозою і дихати парафіном мені не можна (ним краще взагалі нікому не дихати, а людям із проблемами щітовидної залози та проблемами дихальних шляхів тим паче).

Тож, обираючи лосьйон для тіла
https://club.makeup.com.ua/post/34976/
я також звернула увагу на цю малютку.

Металева баночка у вигляді шайбочки. При горінні вона швидко нагрівається, тому рекомендовано ставити її на поверхні, які можуть витримувати високу температуру. І треба бути обережними, коли будете брати їх в руки (при горінні, або після).

Склад: 100% соєвий віск та парфумована віддушка (на основі натуральних ефірних олій)

Моя малютка вагою 15 г. Є така сама свічка, тільки більшому об'ємі - 200 г.

Верхні ноти: білі квіти, зелений чай
Ноти серця: цвіт апельсину, шкіра
Базові ноти: сандал, морська сіль

Відчуття аромату без запалення свічки:
В ароматі я відчуваю ноти того самого пачулі, не дарма її так назвали (хоча в піраміді цієї рослини немає), також віддалено відчуваю нотки лаванди, морські акорди (тут є морська сіль і мені прям пахне морем 🌊) та яскраво вираженого сандалу.

Цей аромат для мене про легкість про свободу, наче я стою біля моря, розправив руки по обидві сторони і насолоджуюся цим цим свіжим, морським повітрям. Ось так, наче звільнився від чого старого, що так довго не відпускало.

Відчуття аромату при горінні свічки:
Та водночас сидячи біля запаленої свічки, відчуваючи її тепло я відчуваю легке розслаблення (скоріше за все, через відчуття лаванди) та умиротворення. Мозок наче розслабляється, думки заспокоюється.

Так приємно усвідомлювати, що така малютка може викликати таке різноманіття внутрішніх почуттів/емоцій ☺️

Ця свічка мені сподобалася, хочу тепер спробувати і "Sugared Blush" 😍