Demchenko Alina

Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena

Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena
Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena
Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena
Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena
Ласкаво Просимо до Містік Фолз : Аромадифузор для дому Mr.Scrubber Verbena

Я людина, для якої запах/аромат - займає окреме місце. Він створює мій настрій, викликає емоції, заспокоює і не дивно, що переїхавши до нової-старої оселі, мені закортіло комфорту і затишку. І в цьому мені допоможе Аромадифузор для дому Verbena від Українського бренду Mr.Scrubber.

Хоча я і полюбляю більше спреї для дому ( доречі спрей з ароматом Вербени там теж був) , але у стійкості і підтримані настрою - аромодифузор ні з чим не порівняється. Це зручно, швидко і не потребує так багато часу для оновлення аромату, достатньо просто перевернути палички, десь через декілька днів. Як пійде)))

Чесно кажучи, побачивши пакування, я не одразу повірила, що це товар саме від цього бренду. Вся справа в дизайні : витончені тоненькі лінії шрифту, мінімалістичність пакування і прекрасний патерн з фіолетовими квітами на білому фоні просто кричав своєю витонченністю і ніжністю. Основне пакування бренду - мені до смаку, але пакування серії HOME на голову вище. Так що я можу тільки сказати що дизайнери неймовірно постарались, це виглядає сучасно, дизайн не перегружений зайвими деталями або текстом, а зміна патерну від аромату до аромату дозволяє ексерементувати з кольорами, але при тому не відходити від фірмового стилю.

Коли я отримала пакування, я була також в шоці від якості і ваги. Щільний картон, жодна літера не змазалась при печаті - мій внутрішній пром дизайнер сидить і пищіть від захвату. Цю коробку я точно не викину.

Верхня частина, та що з квіточками, дуже щільно прилягає до нижньої, що мені знадобилось дві руки для відкриття. Всередині мене чекав мінімалістичний, скляний флакон, округлої форми. Товщина достататня, що б не розбився, та й котам важко буде таке зіштовхнути. Під сріблястою кришечкою, був захисний пластик, який не давав аромату пролитися. Це не така пробка, яку я звикла бачити на дифузорах, все набагато простіше: відкрутив, зняв без жодного зусилля, закрутив сряблясту "шайбу" , вставив палички і насолоджуєшься ароматом.

Доречі про палички, в комплекті їх 5ть штучок, які запаковані в пакетик, який в свою чергу знаходиться в мінімалістичному картоному пакуванні.

По текстурі засіб, як і більшість аромодифузорів, сильно маслянистий. Випадкова краплина потрапивша на рукав светра, шлейфом носить за собою аромат.

Дивно було читати що аромат не чутно. Його чутно, просто тут мабуть з чим порівнювати. Якщо порівнювати з гурманікою - так, можливо це не так гучно, але якщо з чимось спокійним - він прекрасно розповсюджується по кімнаті.

Багато з нас чули про неї, але як вона пахне - знають одиниці. І я не з їх числа, то ж затест аромату був на осліп. Я уявляла її як лугову квітку, трошки темну, з примісю трав'яної гіркоти і свіжості.

Як тільки я відкрила флакон, мої здивовані очі дивились на флакон і мій мозок не розумів що відбувається.

Солодкий, п'янкий аромат був не таким як я уявляла. Перше що я почула були цитрусові ноти, маслянисті і гіркі. Це нагадувало щось між танжерином і лимоном. Солодка, майже медова нота урівноважувала цю кислинку, яка здавалась, не повинна бути присутньою у цій квітці. Класичний же трав'яний аромат - теж був присутнім, менш помітним , але кімната наповнилась свіжістю, наче сонце заглянуло до оселі і поцілувало мою шкіру ніжним та магічним поцілунком.

Чим ближче я була до дифузора, тим яскравіше був цитрусово-медовий аромат, чим далі - тим більше проступали ніжні лугові мотиви.

І знаєте, виявляється що так, квіти Вербени пахнуть лимонами, гіркувати, политими зверху медом ( ну а що, лимоннику пахнути лимонами можна, а вербені ні ?) . Багато хто порівнює його з льодяником і я згодна. Я зустрічала подібну квітку, яка пахла цукром і медом, яку бабуся кликала медуницею.

Що мені сподобалось, так це відсутність хімозності. Дивно, але чомусь мені здається, що в мене в кімнаті стоїть букет.

Аромат викиликає посмішку, заспокоює мене, але не клонить до сну, навпаки , бадьорить і надихає. Мені навіть закортіло помалювати або потанцювати.

Це аромат життя, може саме тому Вампіри, не переносили цей аромат, бо вони вже не були людьми, вони не могли переносити світла, а аромат цієї квітки - наче сонечко у бутонах.

Жоден Вампір не зайде до мене в гості, як і моя рідна Оксана Князєва . Я шукала виправдання її красі , виправдання тому що вона не любить цитрусові аромати і тепер я знаю чому : ВОНА ВАМПІР , А ВЕРБЕНА ПАХНЕ ЛИМОНАМИ, А КСЮ НЕ ЛЮБИТЬ АРОМАТИ ЛИМОНІВ - УСЬО, ВСЕ ЛОГІЧНО)))

Тож який ітог? Аромат мені сподобався, але він доречі відрізняється від пінки з цієї ж серії ( про неї я потім розповім). Аромат яскравий, гарно буде розкриватися саме в теплу пору року, то ж я рада що циклон з Сахари, завітав до Харкова - тепер я можу насолоджуватись цим прекрасним анти-вампірським ароматом)))

Доречі мені ось цікаво : спрей пахне так само, чи більш трав'янисто ? Хммм