Anna_feerie

Ще одна знахідка для світлої шкіри з крутою знижкою!

Ще одна знахідка для світлої шкіри з крутою знижкою!
Ще одна знахідка для світлої шкіри з крутою знижкою!
Ще одна знахідка для світлої шкіри з крутою знижкою!

Коли я вчора побачила цю акцію, то аж бігом почала фарбуватись та знімати свотчі дійсно шикарного тонального крему, адже це справжній скарб в бюджетному сегменті! Але через кілька годин акція скінчилась… а зранку знов з’явилась, тож не витрачатиму ваш час, а одразу до діла!

По фінішу, розподіленню та комфорту це дуууже схоже на мій фаворит від Estee Lauder (https://club.makeup.com.ua/post/35051/), тільки Eveline Lumi має більш легке покриття та не таку феноменальну стійкість. Проте! В нього купа своїх переваг, тож якість точно вища за вартість).

Ще одна знахідка для світлої шкіри з крутою знижкою!

Що я маю на увазі:

- у складі немає спирту (особисто для мене це дуже важливо, адже тональні з Alcohol Denat. висушують мою шкіру буквально за пару використань);

- зате є міка (це дуже хороший мінерал, який виробники люблять замінити комедогенним тальком, але не цього разу) – вона відповідає за сянння та бонусом турбується про здоров’я нашої шкіри;

- ніацинамід – геній освітлення, протизапальних та антиейдж ефектів;

- Ascorbyl Tetraisopalmitate – стабільна форма вітаміну С, що має антиоксидантні, освітлювальні властивості, при цьому додає шкірі сяяння та сприяє укріпленню капілярів;

- Гіалуронова кислота та екстракти рослин – зволожують та заспокоюють епідерміс.

Фініш сяючий, при цьому це той рідкий випадок, коли тональний зливається зі шкірою і максимально натурально виглядає. Перевірено на оточуючих: коли я спитала в мами, чи вона бачить на мені покриття, вона відповіла, що розуміє, має щось бути, адже зазвичай в мене рожеве личко, але ось тональний взагалі непомітний!

Додайте сюди шикарний скляний флакон з помпою та дійсно світлу палітру – і отримуємо крутий продукт за помірні гроші. В мене другий відтінок у лінійці – 010 Vanilla Warm, він доволі світлий, з теплим підтоном, при цьому чудово адаптується. Наступним я хочу спробувати 05 Light Neutral – він ще трохи світліший, при цьому з нейтральним підтоном – тож ідеально підійде навіть власницям порцелянової шкіри 😍.

І зараз саме цей 05 відтінок можна придбати за 227 грн., а зі складу в ЄС – всього за 165! До речі, вчора така ж знижка була і на мій 010 номер, а зараз вже він знов коштує 578 грн. (погодьтесь, доволі відчутна різниця)). Тому, якщо ви придивлялись до Eveline Wonder Match Lumi, зараз ідеальна можливість зекономити ❤️.