molena

Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol - крем, який приємно вразив

Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol - крем, який приємно вразив

Вона не на слуху, не рекламується, часто плутають з Bioderma. Але майже все, що пробувала, має класну дію і виконує обіцянки.

Сьогодні розповім про мульти-коригувальний крем з про-ретинолом та екстрактом водоростей.

По-перше, це гарно. Важка скляна баночка глибокого синього кольору, сріблясті надписи, дзеркальна кришечка. Мені як людині, яка любить очима, дуже подобається і така краса не залишиться без уваги серед інших засобів.

Є 2 об'єми: 30 мл і 50 мл. В мене 50 мл, чи так само виглядає менший об'єми- не знаю.

Хоча на сайті крем віднесено в категорію 18+, він має антивікову направленість:
●уповільнює виникнення зморшок, покращує структуру шкіри;
●вирівнює тон обличчя, даруючи йому сяяння;
●миттєво зволожує шкіру
●розгладжує та зміцнює.

Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol - крем, який приємно вразив
Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol - крем, який приємно вразив

За рахунок чого будуть виконуватися ці обіцянки:
✔️власна розробка бренду - технологія Blue Pro-Retinol Biotech, яка поєднує проретинол та екстракт водоростей;
✔️ніацинамід - не знайшла який %;
✔️ефір жожоба;
✔️pullulan - натуральний полісахарид, спрямований на ліфтинг, підвищення пружності шкіри. Вперше зустрічаю цей антиейдж компонент;
✔️гіалуронова кислота;
✔️віск мімози та соняшника.
Взагалі крем на 95% складається з натуральних біорозкладних складників.
❌️І не містить силікони, парабени, мінеральні олії та сульфати.

Повний склад:
Aqua / water / eau, Glycerin, Dicaprylyl ether, Pentylene glycol, Polyglyceryl-6 distearate, Niacinamide, Propanediol, Cetyl esters, Jojoba esters, Cetearyl isononanoate, Behenyl alcohol, Acacia decurrens flower cera / acacia decurrens flower wax, Helianthus annuus seed cera / sunflower seed wax, Alaria esculenta extract, Macrocystis pyrifera extract / kelp extract, Sorbitan oleate, Sclerotium gum, Isohexadecane, Lecithin, Sodium hyaluronate, Sodium hydroxide, Sodium stearoyl glutamate, Silica, Pullulan, Adenosine, Alcohol, Hydroxyacetophenone, Hydroxypropyl starch phosphate, Caprylic/capric triglyceride, Vitreoscilla ferment, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Tris(tetramethylhydroxypiperidinol) citrate, Xanthan gum, Polyglycerin-3, Polyglyceryl-3 beeswax, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Cetyl alcohol, Retinyl palmitate, Tocopherol, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Chlorphenesin, linalool, Geraniol, Limonene, Parfum / fragrance (f.i.l. n284109/2).

Мені було цікаво, що мається на увазі під про-ретинолом. Зі складу видно, що це Retinyl palmitate - найслабша та найповільніша в дії форма ретинолу, але і найбезпечніша. І знаходиться майже в кінці списка, % не вказаний, але ясно, що він низький.
Тому на потужну дію ретинолу тут не треба розраховувати. Для цього у мене є нічна сироватка Biotherm - в ній чистий ретинол в концентрації 0,25% та 3% ніацинамід.

Мої враження:
Крем має приємну шовковисту текстуру. Здається плотним, але ідеально наноситься. Спочатку блищить на обличчі та має незначну липкість, але за півгодини вбирається, залишаючи оксамитовий фініш.

Виробник пише, що можна наносити і вдень, і ввечері, але я використовую лише в вечірній рутині. На ранок шкіра після крему просто вау: гладенька, розгладжена, рівного тону, такий "ефект безтурботного життя дружини мільйонера, яка щотижня ходить до кращого косметолога країни". Потім, правда, міміка бере своє, ідеальність зникає. Але все одно шкіра залишається зволоженою, пружною, гладенькою.
Єдиний нюанс - крем швидко закінчується. Я думала, що 50 мл мені вистачить на півроку, але вже за місяць немає половини баночки. Можливо це тому, що рука тягнеться тільки до нього, а всі інші креми відставлені в бік.


Ціни на Biotherm кусаються, але зараз на Мейкапі супер знижки на бренд!😯 Такої ціни я ніде не бачила. Ще й набір семплів в подарунок йде. Хоч бери і записався на майбутнє