Олена ✨

Крем для обличчя, який мене переслідує

Крем для обличчя, який мене переслідує

Цей крем для жирної та проблемної шкіри обличчя від українського бренду Hillary тричі потрапляв до мене випадково: у наборі, як бонус і в секретному боксі. Можливо він намагався натякнути, що про нього час написати відгук?

Крем для обличчя, який мене переслідує
Крем для обличчя, який мене переслідує

Дизайн мінімалістичний, як у всіх засобів від українського бренду Hillary. Зовнішня біла квадратна коробка з чорними написами та мінімальним рожевим дизайном у вигляді прожилок листка якоїсь рослини. Міститься уся можлива інформація: про крем, спосіб застосування, інгредієнти, протипоказання, терміни та виробник. Інформація українською та польською мовами.

Всередині – біла кругла баночка на закрутку. Можна побачити лише лого та назву засобу, а уся інформація прихована знизу.

Особисто я віддаю перевагу кремам в тубі або з помпою, тут доводиться тикати пальцями (чи лопаткою) в баночку.

Об’єм 50 мл

Завдяки саліциловій кислоті з екстракту верби в складі крем регулює роботу сальних залоз, знімає запалення і буде дбайливо боротися з комедонами. Крем нормалізує pH шкіри до позначки 5,5, зволожує і захищає шкіру від негативних факторів зовнішнього середовища. Жирні кислоти олій таману і жожоба, що входять до складу крему, повністю враховують потреби шкіри, забезпечують цілісність ліпідного бар'єра рогового шару, не забиваючи при цьому пори.

Тобто, активних компонентів у кремі три:

- Саліцилова кислота / розчиняє залишки відмерлих клітин шкіри, які закупорюють пори; діє як протизапальний засіб.

- Олія таману / має високу регенеруючу, імуностимулюючу і протизапальну активність; живить шкіру і регулює діяльність сальних залоз; запобігає старінню шкіри; зміцнює капіляри.

- Олія жожоба / має антиоксидантну дію і багата на вітамін Е; відновлює пружність і еластичність шкіри; має бактерицидну і протизапальну дію; не закупорює пори; володіє себорегулюючими властивостями; зволожує і відновлює шкіру.

Детальніше про склад 👇

Розчинник Water,

за яким йде ряд емолентів (пом’якшення шкіри) та емульгаторів (утворювачі емульсії): Caprylic/capric triglyceride, Caprylyl caprylate/caprate, Cetearyl alcohol, Cetearyl olivate, Sorbitane olivate,

далі йдуть зволожувачі: Glycerin, Propanediol, Sodium pca, Trehalose, Urea,

активний компонент Salicylic acid, про який писала вище, амінокислота Arginine та емолент Stearic Acid,

екстракти квітки лотоса німфейного (Nymphaea caerulea flower extract) та лотоса горіхонного (Nelumbo Nucifera Flower Extract), які мають заспокійливі властивості,

олії, які є активними компонентами Calophyllum inophyllum (tamanu) seed oil та Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil,

емолент Squalane, зволожувач Sodium hyaluronate, заспокійливий Panthenol, антиоксидант Tocopheryl acetate,

далі йдуть регулятори в’язкості та консерванти Xanthan Gum, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Benzyl Alcohol, Benzoic acid, Dehydroacetic Acid,

завершує склад віддушка Parfum (Fragrance).

Тобто, склад крему цілком безпечний. Середньої безпеки компонент лише parfum, через те, що не знаємо якого він походження.

Крем середньої щільності біло-кремового кольору. Структура однорідна, не розшаровується. Після відкривання термін використання 6 міс.

Мене здивувало, що у ньому є віддушка, адже аромат олійний.

Розподіляється по шкірі добре, але наприкінці нанесення та після впитування на дотик відчувається легка олійність. Оскільки тип шкіри у мене жирний, то використовувати в ранковій рутині його некомфортно (у вечірній терпимо).

Тож які плюси та мінуси Hillary Corneotherapy Intense Сare Tamanu & Jojoba?

➕ Мінімалістичне пакування.

➖ Треба лізти пальцями або лопаткою в баночку.
➕ Доволі непоганий склад, розрахований на жирну та проблемну шкіру.

➕ Некомедогенний.

➕ Не викликає негативних реакцій.

➖ Не помітила ефекту регуляції роботи сальних залоз та зняття запалень.

➖ Відчувається олійність після нанесення (на жирному типі шкіри) і за декілька годин обличчя ще більше починає блищати.

➖ Містить у складі віддушку, яка мені не подобається. Відчуваю запах якоїсь олії. P.S. Через цей дивний аромат довго була впевненою, що у складі нема ароматизаторів 🤣

➖ За відчуттями не вистачає зволоження (хоч зволожувальних компонентів у ньому є багато). Можливо через відчуття олійності.

➕ Український бренд.

➖ Як на мене, невиправдана ціна. Є зміст купувати хіба у наборі.

Загалом: Крем посередній. Шкоди не завдає, але й з обіцянками не впорався.

P.S. Відгук суб’єктивний, як і будь-який інший 🤣. Можливо цей крем підійде комусь краще, ніж мені. Але сподіваюсь, більше переслідувати мене він не буде, адже шкода викидати, а використовувати з небажанням - теж не дуже приємно.