Тетяна Супронюк

ТЕСТУЮ з MAKEUP! Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko Blend Perfect Vitamin Mix

ТЕСТУЮ з MAKEUP!  Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko Blend Perfect Vitamin Mix
ТЕСТУЮ з MAKEUP!  Філер для волосся з вітамінами А, С, Е, Pro Vit. В5 Joko Blend Perfect Vitamin Mix

У формулі засобу є комплекс із 4-х вітамінів, які швидко проникають у структуру волосяного стрижня та відновлюють її зсередини.

Спосіб застосування

1. Вимити голову шампунем.

2. Усунути зайву вологу, промокнувши волосся рушником.

3. Змішати філер із водою у пропорції 1:1. Суміш почне густіти і набуде вигляду кремової маски.

4. Отриману суміш нанести на волосся по всій довжині, уникаючи коренів. Для посилення ефекту надягти на голову шапочку для душу та прогріти феном.

5. Залишити на 20-30 хвилин.

6. Змити водою. Висушити волосся звичним способом.

На дуже довге або густе волосся рекомендується використовувати дві ампули за одну процедуру. Рекомендується використовувати курс від 8 процедур до повного відновлення волосся.

Я зробила все згідно інструкції, волосся просто висушила феном, браш не використовувала.

Результат після застосування:

• волосся слухняне, не пушиться, гладеньке, блискуче, таке враження що волосся вирівняне прасочкою
  • розчісується не дуже добре
  • ефект зберігається до наступного миття (я мию голову раз в 3 дні)

Мені ефект сподобався, але не вау.

Жирним мінусом для мене є те, що потрібно нанести і чекати пів години, потім знову мити голову... я не люблю сам процес такий. Мені подобаються не змивні засоби від Лореаль, наприклад, олійка - вона дає такий же ефект без "танців з бубном".

Для себе купувати філлер не буду.

Дякую Мейкап за подарунок, і можливість спробувати такий продукт.