Vikulyk

Поживний кондиціонер для волосся з крутим ароматом

Поживний кондиціонер для волосся з крутим ароматом

Ця серія від Mades піднімає мені настрій, тут таке яскраве упакування і соковитий аромат😍 Відчувається дійсно професійний догляд, він живить волосся на рівні маски, я була здивована, що бальзам так багато дає живлення.

Текстура середньої густини, розприділяється легко, зразу не стікає, а відчувається на волоссі, поки його не змити.

Доречі досі діє акція, що при купівлі двох акційних товарів, в подарунок ви отримуєте спрей для тіла, про який я писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/35084/

Тут посилання на акцію:

https://makeup.com.ua/news/70607/

Поживний кондиціонер для волосся з крутим ароматом

В мене тонке, сухе і хвилясте волосся, інколи на межі кучерявого, по всій довжині воно різне)) Ну хоч посічені кінчики не мучать і при постійному адекватному догляді зберігаються в доброму стані.

Кондиціонер наношу на чисте і вологе волосся, відступаючи від коренів і змиваю за декілька хвилин.

Аромат тут дуже гарний, жіночний, квітковий, він насичений і тримається у мене ще на наступний день після миття і я цим дуже тішусь. Інколи себе лапаю на думці: а що це так круто пахне? І згадую про кондиціонер 😊 Дівчата і хлопці-це як подих весни 😍

Про доглядові властивості:

  • Він надає дуже гарного сяйва і добре зволожує.
  • Волосся на вигляд більш плотне, сильне і легше піддається укладці(на фото у мене волосся висохло природнім чином, але, якщо витягати брашем, то виглядає звичайно ж краще.)
  • Ефект від використання присутній з першого ж разу, але засіб не перенасичує, тут все вміру.

Підводячи підсумки, я скажу, що більше розраховувала на аромат, і він тут дійсно дуже класний, але і догляд виявився гідним, що не може не тішити❤️