Хаiт Маргарита

Аджастер - штука, яка заощадить вам гроші та нерви

Аджастер - штука, яка  заощадить вам гроші та нерви

Регулярно, особливо взимку я чую від клієнтів таке питання: «Що мені робити - я не можу знайти тональний, який би підходив моїй білосніжній шкірі! Всі, навіть найсвітліші тональні засоби виглядають на мені жовтими» 😢

Особливо образливо буває, коли ви зайшли той самий ідеальний тон, який потрясно виглядає на вашій шкірі і всі його властивості вас задовольняють, а в лінійці тональних немає того відтінка, який так потрібен. 😩

Я знаю як вирішити цю проблему і зекономити вам купу нервів і грошей 💰

Дівчата, розповідаю 😉

В цьому випадку вам треба звернути увагу на такий продукт, як аджастер!

Що це таке?

Аджастер - це пігмент, який не змінює властивості тону, а впливає лише на його колір. Цей продукт можна змішати з вашим тоном, або консилером😉.

Аджастери бувають різних кольорів - білий, сірий, коричневий, жовтий, рожевий, оливковий. Але в контексті сьогоднішньої теми мова піде про 2 з них - білий та сірий.

В деяких випадках вам знадобиться тільки білий, а в деяких і білий, і сірий.

Роздивимося обидва варіанти:

📌 Білий аджастер+ тонуючий засіб - висвітлює жовтий тональний, роблячи його більш світлішим, але не прибирає жовтий підтон. Він тільки розбавляє його пропорцію, роблячи менш помітним. Підійде дівчатам з дуже світлою світлою шкірою з теплим підтоном.

📌 Білий аджастер+сірий аджастер+ тонуючий засіб - білий розбавляє пропорцію жовтого, і сірий приглушає жовтий колір. Виходить тональний, який підходить дівчатам - справжнім білосніжкам зі шкірою з холодним підтоном.

‼️ Але треба зауважити, що сірого аджастера треба додавати прям маленьку краплиночку!!!☝🏻

Прикріпляю відео та фото, в яких наглядно демонструю обидва варіанти😉

Знаючи цей лайфхак можна творити дива з тональними та консилерами, які були придбані всліпу, або ви просто випадково помилилися з вибором відтінка.😉

А знаючи той факт, що знайти ідеальну текстуру тону- це ще той квест, цей лайфхак набуває цінності х2!💪🏻💪🏻💪🏻

З аджастерів, які я знайшла на сайті я можу прикріпити тільки білий.

Кому потрібен сірий, маякніть мені в коментарях - прикріплю найкращий правильний сірий, який можу рекомендувати.

А ви колись пробували аджастери і чи робили подібну хімію з косметикою? 😉