Anna Volkova

Колекція масок від Byphase

Здається в мене якась залежність від масок бренду Byphase.

Маю їх вже велику кількисть!

1. Оновлювальна глиняна маска для обличчя Byphasse

( ще огляд окремо на цю масочку https://club.makeup.com.ua/post/33512/ ) Маска дуже гарна, вона ніби знімає стрес зі шкіри) Після неї залишається відчуття свіжості та чистоти, та також гарненько живить! Прям всі недоліки від неї не зникають, але стають менше помітними!

2. Глиняна маска для обличчя проти недоліків шкіри Byphasse - ЦЕ МІЙ ФАВОРИТ

З усіх масок ця мені подобається найбільше. По консистенції вона така ж як попередня, але має ще більш приємний аромат! Дія у неї дуже гарна, пом'якшує шкіру, робить її дуже м'якою та рівною, навіть зникають маленькі почервоніння! ( ще огляд окремо на цю масочку https://club.makeup.com.ua/post/32911/ )

3. Маска для обличчя для комбінованої шкіри "SPA-догляд на дому"

Ось ця масочка для мене дивна! Якщо у вас суха шкіра, навіть краще не дивитися на неї, в мене комбінована, але сушить дуже сильно😅 Також на мені вона працює як відбілювання! Після неї шкіра зразу стає дуже біла, всі всі почервоніння зникають. Інколи використовую як SOS засіб. Але вона також приємна при нанесенні, та дуже освіжає!

4. Скраб для комбінованої шкіри "SPA-догляд вдома" ( трішки не маска )

Потрапив до списку з масками, але сподіваюсь не страшно) Доволі гарний скраб для обличчя, гарно очищує шкіру! Після нього пори дійсно стали менш помітні, наче все очистив. Сама консистенція скрабу легка як крем з дрібним абразивом, абразив цей досить жорсткий як для мене, і практично не тане, тому треба терти обережно.

Дійсно у кожної маски дуже напоганий склад!