Коли раптом опин ився на райському острові
Крем-суфле з манго 🥭 та молочними протеїнами від Tink
Ви знаєте мою любов до цього бренду (вона триває вже трохи більше 3-х років 🙊). І ще з початку знайомства з TINK я дуже хотіла, щоб в їх асортименті були крема для тіла. І ось, моя маленька мрія збулася ☺️
Тож, не затягую, а ділюся своїми враженнями ⬇️
Оформлення та упакування:
Баночка з прозорого пластику, чимось нагадує мені відерце з морозивом (так і хочеться туди ткнути ложкою 🤭).
Оформлення "смачненьке", тут можна зустріти багато мого улюбленого манго 😋
На боковій частині баночки є наліпка з усією необхідною інформацією про засіб.
Склад:
Віділяю найактивніші компоненти⬇️
Мінеральна олія/рідкий парафін - добре зволожує та перешкоджає випаровуванню вологі зі шкіри, пом'якшує та створює захисний бар'єр.
Цетеариловий спирт (емолент) - пом'якшувач.
Каприлові тригліцериди - пом'якшувач на основі кокосової олії. Запобігають випаровуванню води зі шкіри, усувають неприємне відчуття стягнутості та сухості.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу.
Пальмітинова кислота (емолент) - зволожувач.
Олія ши - живить, зволожує, пом'якшує, заспокоює та захищає шкіру від сонячних променів, відновлює та регенерує.
Екстракт молочних протеїнів - амінокислота, ефективно зволожує та утримує вологу, знімає запалення та надає гладкості.
Екстракт плодів манго - зволожує, пом'якшує, регенерує, відновлює, усуває лущення та тріщини на шкірі.
Аромат, колір та текстура:
Аромат:
Ох, не дарма такий заголовок цього допису. Бо цей засіб справді переносить тебе на райські острови, де ти відпочиваєш і п'єш коктейль піна-колада 🍹 Бо це крем-суфле пахне соковитим ананасом 🍍 в поєднанні з кокосом 🥥 Але, він не приторний, а такий, більш вершковий з легкою кислинкою.
Хоч тут і немає мого улюбленого манго, але ароматом цього крему я дуже задоволена👌🏻
Аромат на шкірі тримається декілька годин після нанесення, стаючи з часом все менш відчутним.
Колір блідо-жовтуватий.
Текстура і справді як суфле, або як йогурт середньої густоти. Якщо зачерпнути, то він добре тримає форму, але якщо розподілити по долоні, то він наче тане під теплом (як морозиво влітку).
У використанні:
Наношу крем на руки впродовж дня (якщо вдома), або на тіло після душу.
Крем, завдяки своїй суфлейній текстурі дуже легко розподіляється, прям ковзає, перетворюючись в поживну емульсію.
Вбирається шкірою (моєю сухою так точно) буквально за 1-2 хвилинки. Під час поглинання, дуже відчувається поживність крему та відновлення шкіри.
Ефект після використання:
🥭 Крем миттєво усуває сухість та відчуття стягнутості.
🥭 Він чудово зволожує, живить та пом'якшує шкіру.
🥭 Робить шкіру гладенькою та шовковистою на дотик.
Висновок:
Мені сподобалося це крем-суфле, тому що, воно класно пахне і прекрасно справляється зі своїми доглядовими функціями.
Якщо ви шукаєте легкий, але при цьому ефективний зволожуючий засіб для тіла (особливо на літо), раджу звернути увагу саме на цей бюджетний кремчик 🥰
Коментарі (0)