С лаймовий гель для душу Mermade Magic Unicorn | Захоплива новинка
Інструкція з перетворення у солодку цукерочку📝 Я б назвала цей засіб-новинку як 2в1: очищення і антистрес 🤭 Коли ця єдиноріжка увійшла у рутину, мені уже складно уявити як можна відмовитися від цієї захопливої магії 🦄 Тут багааато фото і відео 📸
Оаніше я розповідала про скраб Magic Unicorn - https://club.makeup.com.ua/post/29979/
Тепер отримала новинку слаймового гелю, протестувала його і поспішаю ділитися враженнями 💜
MERMADE дякую за можливість тестувати новинки 🫶🏻 Вонм так тішать 🥰
Розпочинаю огляд з відео 😉
Дизайн та зручність пакування
Баночка виконана у стилі бренду та повторює дизайн цукрового скрабу, який у мене уже є.
Отож баночка з прозорого пластику, зверху наліпка у рожевих казкових, таких дівчачих тонах 🎀
Кришечка також з пластику, рожевого кольору і темно-синіми літерами M E R M A D E зверху. Закручується на різьбу.
Між гелем та кришкою була захисна фольга та паперова пластина. Захист супер 👍🏻
Щодо зручності пакування. Напевно нам усім саме у гелю для душу більш зручний формат - флакон/пляшка з дозатором. Тут же маємо баночку без дозатора, куди треба лізти рукою.
Я могла б сказати, що це не дуже зручно, АЛЕ НЕ СКАЖУ. Бо цей засіб ще діє для мене як антистрес, як заспокійливе 🤤 І такий ефект досягається завдяки тому, що цю текстуру можна (і треба!!!) трогати руками. Отут і зрозумілий формат упакування.
При повторному занурюванні вологої руки, у банці стаються невеликі білі «розводи», які з часом і змішуванні засобу зникають.
🧴 Об‘єм продукту 200 мл.
*трішки менше, ніж скрабу у такому ж пакуванні 🤫
💰 Ціна 199 грн, але ужеее бачила акції 😉
Консистенція
Або те, про що хочеться говорити найбільше, коли описую цей продукт.
Дуже раджу переглянути відео замість перегляду усіх фото, так відразу стане зрозуміла консистенція 😍
Насправді очисник для шкіри з такою текстурою у мене опинився вперше.
ЯКИЙ ЖЕ ЦЕ КАЙФ 🤤
Признаюся, я дуже нервова, і додатковий антистрес мені ніколи не завадить 😂
Консистенція слаймового гелю казкова 🧚♀️ Тягуча, гелево-желейна, напівпрозора при розтягуванні.
У спокійному стані, тобто не тронута у баночці виглядає дуже приємним фіолетовим, лавандовим відтінком 💜
При занурювані руки у баночку відбувається магія 🙌🏻 Слаймовий гель трохи охолоджує, обволікає шкіру.
Аромат 🦄
Як на мене, аромат слаймового гелю зовсім трішки відрізняється від аромату скрабу.
Він ще більш цукерково-зефірний і навіть ЖЕЛЕЙНИЙ. Запах смачних желейок, таких з натурального соку, ароматних солодююющих цукерочок і неймовірно ніжних зефірок.
На превеликий жаль аромат не затримується на тілі довше, ніж на 10-20 хв. (але уже залишається, на відміну від скрабу!!!)
Однак під час прийняття ванни я почуваюся цукерочкою завдяки використанню комбо Magic Unicorn 🍬
Давайте поговоримо про склад 📜
Скажу відразу, що великого значення складу очисників (загалом змивним засобам) для шкіри тіла НЕ надаю. Головне аби гарно очищав, не пересушуючи. Що ми маємо тут, у слаймовому гелі?
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Sodium Benzoate, Linalool, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol, СІ 45100, CI 42090.
💧 Aqua (вода) - використовується як розчинник і розчинювач для інших інгредієнтів. База.
💧 Sodium Laureth Sulfate - поверхнево-активна речовина, яка відповідає за утворення піни та очищення шкіри.
💧 Glycerin (гліцерин) - зволожувальний засіб, який допомагає зберігати вологу в шкірі.
💧 Cocamidopropyl Betaine- ще одна поверхнево-активна речовина, яка допомагає очищати шкіру та забезпечує пінування.
💧 Propylene Glycol - вологозберігаючий засіб, який допомагає підтримувати вологу в продукті та на шкірі.
💧 Sodium Chloride - скоріш за все використовується як загущувач.
💧 Polysorbate 20 - емульгатор, який допомагає змішувати різні речовини разом.
💧 Parfum (ароматизатор) - додає приємний запах до продукту.
💧 Aloe Barbadensis Leaf Juice (сік алое вера) - заспокійливий та зволожувальний компонент.
💧 Xanthan Gum - загущувач, який додає консистенції та стабільності продукту.
💧 Phenoxyethanol - консервант, який допомагає запобігти розкладанню продукту.
💧 Ethylhexylglycerin - ще один консервант, який також може мати властивості зволоження та зберігання.
💧 Alcohol (спирт) - може використовуватися як розчинник або консервант.
💧 Sodium Benzoate - консервант, який запобігає росту бактерій та грибків у продукті.
💧 Linalool, Amyl Cinnamal, Limonene, Geraniol - це ароматичні сполуки, які надають продукту конкретний аромат.
💧 CI 45100, CI 42090 - це хімічні речовини, які надають продукту колір.
Отож склад доволі непоганий, як для гелю для душу. Перелічені компоненти використовуються для створення слаймового гелю для душу, який не тільки очищає, а й зволожує шкіру, має приємний запах і кольоровий вигляд.
Ділюся враженнями від використання 🙌🏻
Цей слаааайм для душу 💜 я використовувала 5 днів підряд для частоти експерименту, щоб сказати чи не сушить, як почувається шкіра загалом.
Так от.
Гель м‘яко і бережно очищує шкіру. Абсолютно не сушить, не викликає почервонінь та подразнень. Моїй чутливій шкірі підійшов ідеально.
Він чудово піниться, однак утворює дрібну пінку, більше схожу на молочко. Ця піна дуже ніжна, наче крем.
Використовую гель без губки, вспінюю виключно руками.
Для очищення тіла повністю достатньо невеликої кількості засобу завдяки його гарному вспінюванню.
Після очищення шкіра бархатиста, м‘яка, ніжна і зовсім НЕ пересушена. Я не відчуваю стягнутості, сухості, подразнень. Шкіра навпаки наче заспокоєна і більш рівна.
Висновки 😊 Враховуйте, що з таким форматом засобів знайомлюся вперше. Додаю відео з ванни 🛁
✨ Очишення від слаймового дуже делікатне.
✨ Бузковий колір піднімає настрій та заспокоює.
✨ Текстура надзвичайно приємна, тягуча. Вона діє як антистрес. Інколи його не хочеться випускати з рук і використовувати за призначенням, натомість просто бавитися 😂
✨ Підійде для діток від 6 років.
Це дуже класний формат, який допоможе урізноманітнити прийняття ванни дитинці! Уявіть як їм буде весело))
✨ У складі містить сік з листя алое, який зволожує шкіру під час очищення засобом.
✨ Шкіра м’яка і бархатиста на дотик після гелю.
✨ Аромат, як і текстура засобу та його колір, піднімає настрій, створює атмосферу ароматерапії. А завдяки тандему з скрабом цього ж аромату, я перетворююся на смачненьку солоденьку цукерочку 🤭
Дівчата, такий формат гелю для душу використовую вперше, але я залишилася ну дуууже задоволеною. Ця надзвичайно цікава і приємна текстура точно вартує уваги. Тепер хочеться користуватися тільки цим гелем 💗
Коментарі (0)