Strange Love

Nyx Fat Oil Slick Click - нова любов

Nyx Fat Oil Slick Click - нова любов
Nyx Fat Oil Slick Click - нова любов

Бальзам у форматі стику - це дуже зручно! Його легко наносити, не потрібно використовувати пензлики. Стильний дизайн робить бальзам справжньою окрасою косметички.


Аліна обрала для мене відтінок 04 Going Viral - це красивий рожево-коричневий нюд. Він чудово підходить для щоденного макіяжу. Палітра бальзаму представлена великою кількістю нюдів, тому кожна зможе знайти свій ідеальний колір. Мені 04 Going Viral підійшов ідеально.


Як для бальзаму пігментація дуже хороша! Колір добре лягає на губи і дає насичений відтінок навіть в один шар, а при нанесенні в два шари можна отримати більш щільний та яскравий результат.


Fat Oil Slick Click буквально тане на губах, текстура відмінна, нагадує масло.

Nyx Fat Oil Slick Click - нова любов
Nyx Fat Oil Slick Click - нова любов

Бальзам тримається на губах 4-5 годин. Звичайно, після їжі його бажано оновити, але загалом стійкістю я задоволена. Бальзам не скочується й не розтікається. Частина пігменту залишається на губах навіть після повного зникнення блискучого шару.

Fat Oil Slick Click чудово зволожує губи. Навіть після декількох годин вони залишаються м'якими й ніжними. Бальзам справляється з лущенням й тріщинами, роблячи губи візуально гладенькими й доглянутими.


Nyx Professional Makeup Fat Oil Slick Click - це чудовий бальзам для губ, який поєднує в собі догляд, красу й зручність використання. Я рекомендую його всім, хто шукає якісний бальзам з сяючим фінішем. Обов'язково візьму кілька інших відтінків, бо тепер це мій новий фаворит.