Олена ✨

Лагідне та водночас глибоке очищення шкіри

Лагідне та водночас глибоке очищення шкіри

Складно уявити догляд за жирним типом шкіри без додаткового очищення пор. Задля лагідного очищення вирішала спробувати Detox пілінг крем-маску від українського бренду Piel Cosmetics, про що розповім 👇

Лагідне та водночас глибоке очищення шкіри

Зовнішня картонна коробочка білого кольору, чорні написи та темно-коралові графічні елементи. З двох сторін заклеєна прозорими круглими пломбами-наліпками. Тут міститься уся інформація про засіб.

Всередині знаходиться біла туба з прозорою кришечкою фліп-топ, яка щільно закривається. Дизайн наклейки повторює дизайн зовнішнього пакування. Інформації тут менше ніж на картонному пакуванні, але є QR-код – скануєш його і потрапляєш на сторінку продукту на сайті. Дата виробництва на спайці туби.

Також всередині є маленька кругла тревел-баночка з наклейкою. Зручно та клієнтоорієнтовано.

Об’єм 75 мл

Коротка вижимка про засіб з сайту виробника та упаковки 👇

Багатий на активні компоненти склад пілінг-маски для обличчя DETOX забезпечує безпечний і ефективний процес відлущування (пілінгу або ексфоліації), антисептичну та заспокійливу дію, зміцнення судин та покращення мікроциркуляції крові.

Результат: шкіра стає гладенькою, м’якою та сяючою. Зникають або значно зменшуються чорні цятки та нерівності на її поверхні.

Про склад 👇

Склад пілінгу крем-маски багатий на різноманітні активні компоненти. Тут нема ароматизаторів чи барвників, небезпечних речовин. Додаю увесь склад, а найцікавіше видаляю жирним:

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Papain, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Chondrus Crispus, Panthenol, Sodium Lactate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lecithin, Glycine Soja Sterols, Lactic Аcid, Niacinamide, Triceteareth-4 Phosphate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycine Soja Oil, Rosmarinus Oficinalis Leaf Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hyaluronate, Argentum Сolloidale, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Salvia Sclarea Flower Oil, Сhamomilla Recutita Leaf Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Citric Acid, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Chlorphenesin, Sodium Dehydroacetate, Limonene, Linalool, Geraniol

🔹 Олія оливи 10% зволожує, живить та пом'якшує шкіру.

🔹 Папаїн активно відлущує ороговілі клітини епідермісу та прискорює відновлення.

🔹 Екстракт морських водоростей насичує шкіру вітамінами, мікро- та макро-елементами; прискорює процеси регенерації, відновлює, зволожує, підвищує тонус та еластичність шкіри.

🔹 Д-пантенолзволожує, сприяє прискоренню регенерації, заспокоює.

🔹 Фосфоліпіди сприяють посиленню дії активних компонентів косметичних засобів та захищають шкіру від впливу агресивних чинників довкілля.

🔹 Молочна кислота прискорює процеси відлущування та регенерації; освітлює; збільшує загальну кількість церамідів.

🔹 Вітамін РР (Ніацинамід) має виражену антиоксидантну дію, покращує кровообіг та стимулює вироблення природного колагену.

🔹 Гель алое вера прискорює відновлення тканин, сприяє загоєнню ран, зволожує, має тонізуючий ефект.

🔹 Екстракт розмарину розгладжує рельєф, омолоджує, відбілює.

🔹 Гіалуронова кислота відповідає за підтримку водного балансу у всіх шарах дерми, попереджає зневоднення.

🔹 Наносрібло має антибактеріальний ефект, запобігає появі подразнень, заспокоює.

🔹 Ефірна олія розмарину має виражену антиоксидантну, протизапальну, заспокійливу дію, покращує мікроциркуляцію в тканинах.

🔹 Ефірна олія шавлії знімає запалення, нормалізує вироблення шкірного сала, зменшує діаметр пор.

🔹 Ефірна олія ромашки блакитної активізує кровообіг і прискорює виведення токсинів; звужує пори, заспокоює, освітлює шкіру.

🔹 Ефірна олія ялівцю тонізує, розгладжує, звужує пори, сприяє зменшенню інтенсивності пігментних плям.

Засіб щільної кремової консистенції білого кольору. При розподілення по шкірі не впитується, а залишається на поверхні. Ароматизаторів у складі немає, але аромат доволі інтенсивний завдяки активним компонентам. Чітко відчувається нотки розмарину та ялівця.

Виробник рекомендує нанести пілінг-маску на очищену шкіру, уникаючи контуру очей. Накрити обличчя гарячим компресом (добре вижатим вологим рушником). Через 10 хв зняти залишки маски компресом, вмитися та нанести засоби основного догляду (сироватку та крем)

Як я використовую:

  • 2 рази на тиждень (сухій шкірі - 1 раз на 2 тижні, нормальній та комбінованій - 1 раз на тиждень).
  • Під рушник (10 хвилин релаксу) або під харчову плівку (коли немає часу). Як на мене, результат від цих двох способів однаковий.

Яка перевага? Делікатне очищення без скрабуючих частинок та тертя.

Який результат помітила від використання Detox peeling cream-mask?

  • Після неї шкіра на дотик стає гладенькою та оксамитовою
  • Звичайно, за 1 раз чорні цятки не зникають, але навіть після одного використання вони стають менш помітними. А далі – важлива регулярність 😊 і пори починають очищатись.
  • Тон шкіри вирівнюється і стає не таким тьмяним.

P.S. Користуюсь Detox peeling cream-mask вже досить довго і бачу, як вона поступово очищає пори та покращує загальний стан шкіри.

Але нещодавно зі мною трапилась жахлива халепа! Я спробувала популярний засіб демакіжу, який за лічені дні забив пори (навіть там, де їх раніше не було!).

Щоб ви могли уявити масштаби катастрофи та побачити результат після першого використання Detox peeling cream-mask, наважилась зробити фото з зумом х5 (вживу воно виглядає трохи краще, але все ж таки жахливо) 🙈

Тож тепер Detox peeling cream-mask для мене - ніжна та лагідна палочка-виручалочка, яка допоможе повернути шкірі нормальний стан і підтримувати його в майбутньому.