SomovaFM

Улюблені патчі для шкіри навколо очей

Улюблені патчі для шкіри навколо очей
Улюблені патчі для шкіри навколо очей

Вже згадувала ці патчі у загальному допіси про свою китайську доглядову косметику https://club.makeup.com.ua/post/2159/
Але хочу більш детальніше про них розповісти.

По-перше - яке гарне пакування. Цю баночку приємно тримати в руках та хочеться скоріш відкрити. В упаковці йшла додатково маленька пластикова ложечка, але мені нею не зручно було діставати патчі, тому використовую щіпчі з іншої упаковки (вони більші) - через те і тріснута внутрішня кришечка, не звертайте уваги 😅

▪️Гідрогелеві патчі у сиворотці з колагену та зеленого чаю 🌱
Мають легкий свіжий аромат та приємні на дотик. Натуральний матеріал, який розчиняється в теплій воді та навіть на тілі влітку, якщо перетримати. Знімають набряк та синюшність, освіжають та тонізують шкіру навколо очей. Якщо потрібен моментальний ефект з ранку - вони вас врятують. Тримаю їх у холодильнику, прохолодними їх наносити ще приємніше.

Бачила багато коментарів до різних патчів, що вони сповзають. Але ж давайте не забувати, що такий продукт розрахований на те, що ви будете лежачи на канапі та релаксувати попиваючи огіркову воду 😁 Моя думка та спостереження: все залежить від кількості рідини, якщо патчі добре пропитані - то звичайно будуть сповзати. Чекаю пів хвилинки перед тим як встати по своїм справам, щоб вони закріпились на шкірі. 15 хв цілком достатньо тримати аби вони подіяли.

Улюблені патчі для шкіри навколо очей
Улюблені патчі для шкіри навколо очей