Дарина🦉

Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries"

Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries"
Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries"

Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries" від Rebellion, моє нове кохання! Я обожнюю різноманітні пахощі для дому. Обираючи його вибір був зробленений в бік "Манго", але побачивши цей, я по опису згадала один з моїх улюблений парфумів (ну і манго вже забагато), а вибір там великий, хочеться спробувати всі і одразу!

🍒Піраміда:

  • Початкова нота: вишня, гіркий мигдаль, лікер
  • Середня нота: вишня, слива, турецька роза, жасмин
  • Базова нота: боби тонка, ваніль, гвоздика, ветивер,кориця, пачулі, сандал

🍒 Пакування:

Аромадифузор упакован в картону коробку, черно-матового кольору, виглядає дуже презентабельно.

Сам засіб в гарному флаконі з товстого скла, напів прозорого коричневого кольору. На флаконі тільки назва бренда, вся потрібна інформація для споживача, є на звороті картонної упаковки.

Щільна кришка, нагадала мені, пляшечку рому або вина, дуже міцно закривається, і зверху ще захисна стрічка, засіб не витече аж ніяк. Об'єм 125 мл.

В комплекті п'ять чорних ротангових паличок.

Мені дуже подобається пакування та зовняшний вигляд аромадифузора, нічого зайвого, стриманно та сучасно, коли закінчиться, пляшечку точно не викину!

🍒Аромат:

Тут я дуже влучно вгадала і отримала те, що хотіла! Хто любить Lost Cherry від TOM FORD то це він. Я дуже люблю цей аромат, і він був у мене декілька разів.

Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries"
Аромадифузор "Fifty Sweet Cherries"

Що сказати?! Я придбала нішу за 400 грн!

🍒Як тільки відкриваєш флакон, одразу вибух соковитой стиглої вишні в дуєті з гірким мигдалем, дуже насичений, спочатку важкуватий.

Я використовую три палички, мені цього достатньо.

Через годину заходячи в кімнату, відчувається та сама вишня, мигдаль не такий терпкий, і додалась ще солодкувата слива з ваніллю. Також намагається вступити в гру гвоздика, але вишня, слива та мигдаль її перемагають, і вона залишається легкою на задньому фоні (якщо можно так сказати). Жасмина та рози я не відчуваю.

Якщо не міняти положення у паличок (повністю палички набирають аромат 1-2 дні), після двох дів, то аромат стає легшим, і тут можно вхопити гвоздику з корицею, але вишня з мигдалем, присутня завжди. Виникає бажання ним намаститись!

Перегортаю палички, по настрою ( 2-4 рази за тиждень). Поки не можу сказати на скільки швидко випаровується рідина ( виробник вказує термін 4-10 тижнів, тут залежить скільки паличок та як часто ви будете перегортать), але пішов другий тиждень, і поки випаровується рідина дуже повільно. Повернуся до цього критерія по закінченню.

Як висновок можу сказати, що я дуже задоволена засобами для дома, які обрала у Rebellion.

І з задоволеням повторю ще, бо там багато цікавенького!

Дякую 🦉