Kizza

Туторіал "Goth makeup"

Туторіал "Goth makeup"

Купила значить Kizza на розпродажі в китайському гіпермаркеті собі дві перуки. Один рудий і один чорний. Обидва ідентичні всім, окрім кольору. І коли повідомила Юлі, що в мене прийшли такі скарби - то одразу було вирішено, що треба закрити шкільно-підлітковий гештальт і зробити готичний похмурий макіяж.

Тадаааам. Ось чому я завжди з ніжністю ставлюсь до рефів. Бо можна так добряче розійтись в світобаченні з людиною 🤣 Вирішили брати щось з одного, щось з другого. Таке собі "ні Вашим, ні Нашим"🙃.

Ну звісно треба було почати фотографувати лишень коли обличчя вже затоноване. Але повірте мені - тон був EL Double Wear 1N1 і консилер Jeffrey Star C0 (той що білий аджастер) брови були нафарбовані білою тушшю Be bold і придатні до обличчя пальцем. Зверху чуть консилера. Брови видно, але мені всеодно, бо ми щось придумаємо, щоб їх замаскувати.

Огранізація нових брів була виконана чорним каялом від Ламель і зверху чуть підводки для чіткості від O'bays

Малюю стріли тонким пензликом знімаючи підводку з аплікатора. Чорним каялом оформлюю нижню повіку і міжвійку. Контурування здійснено великою палітрою Bу Beauty Bay, ту що на 42 відтінки😶, точніше, сірим і нюдовим відтінками. Палітра на сьогодні на м більше не знадобиться.

Підводкою з пензлем, від Ламель малюю декоративні елементи. Починаю злитись бо по-перше не виходить все рівнесенько організувати, а по-друге вона почала закінчуватись, і чомусь всі підводки з пензлями чиє життя добігах заходу - починають в якийсь момент протікати. І мало, не зіпсувало нам мейк. Пощастило, що потекло мені на руку😅 Таке бентежне життя підводок з пензлями🫣 Але декоравними елементами знаєте, що ми зробили? Правильно - замаскували "свої" брови🤩

Чорним блискучим відтінком з цієї палітри Colour Pop: https://club.makeup.com.ua/post/6707/ я оформлюю верхню повіку. Потім клею пучкові вії Nesura 4 пучка 14 мм і два 16. Звісно на мій улюблений латекс😊

Малюємо губи чорним каялом від Ламель. Блиск нанесемо майже перед фотографуванням. Дофврбовуємось консилером. Одягаємо шапочку.

Одягаємо перуку. Трохи заколюємо чубчик, щоб було видно наш прекрасний макіяж. Потім з'явилась ідея скористатись лінзами. Впринципі ідея хороша, і через 15 хвилин ми нарешті домовились з Юліними рефлексами і таки одягли ті лінзи🤣 Скажіть, образ одразу заграв новими барвами?

Наробили купу світлин, отримали багато нових вражень і життєвого досвіду🤣 Кількома словами - чудово провели вихідний. Я прям супер задоволена результатом ❤️

Я вирішила підтримати Юлю кілометровими стрілками і дуохромною слизовою, яку майже не видно. От такий сьогодні був цікавий макіяжний деньок🥰

Дякую