Anna_feerie

Приборкання норовливих… брів!!!

Приборкання норовливих… брів!!!
Приборкання норовливих… брів!!!

З одного боку мені пощастило, адже маю доволі густі та здорові брови, з якими немає проблем в плані відростання. Проте вони часто живуть своїм життям)) Крім того, що бровинки жорсткі та неслухняні, деякі з них відростають швидше і стирчать, а інші крутяться (це взагалі весело, адже кучері на голові то одне, а от на бровах – може бути доволі незручно)).

В принципі, я вже звикла до такого стану речей, тому не переймаюсь, але бажання трохи вгамувати власні «кактуси», звісно, є😁. Раніше гелі, якими я користувалась, злегка робили форму і допомагали бровам виглядати охайніше. Проте ця фіксація тривала не дуже довго і волоски з часом починали бешкетувати).

Приборкання норовливих… брів!!!

Засіб, про який я хочу розповісти сьогодні – це справжнє спасіння для таких саме «бровастиків», як я, адже фіксація в нього дійсно залізобетонна! Хоча, це не дивно, адже Hedonic – харківський бренд, та ще й створений візажистом. Мене підкупив останній факт, бо хто, як не візажисти знають про важливість стійкості та бездоганних декоративних властивостей продукту!

В складі гелю, окрім фіксуючих компонентів, містяться також гліцерин, протеїни, арганова олія, екстракти ромашки та лопуху. Аромат спиртовий, але він відчувається, лише якщо піднести щіточку прямо до носу. Сама щіточка доволі незвичної форми, це виявилось доволі зручним – вона набирає необхідну кількість продукту, при цьому нею зручно прочісувати та моделювати брови.

Мені дуже сподобалось, що гель від Hedonic ідеально працює в будь-яких умовах: на голі брови, на олівець, також можна підфарбувати вже зафіксовані волоски – жодних проблем. Засоби не конфліктують, нічого не скочується, немає нальоту або якихось залипань (я пишу про це, бо мала негативний досвід з аналогами, тож вважаю такі характеристики дуже важливими).

Та, найголовніше – це фіксація. Мої брови залишаються в ідеальному стані протягом всього дня, чесно, таке я бачу вперше)). Він витримає і фіксацію з зачісуванням наверх, але я таке не роблю, бо тоді отримаю бровищі на пів обличчя🤣). Та ефективність дійсно вражаюча🤩. Фініш після нанесення гелю живий – тобто мої брови не матові, але й не надто вологі, як буває після деяких процедур, мені якраз подобається такий натуральний ефект. Якщо доторкнутись до волосків, то відчувається, що вони зафіксовані, але не дерев’яні. Після демакіяжу жодної сухості або зайвої жорсткості також не помітила.

Що я можу сказати в якості висновку: не дарма візажисти, б’юті-блогери та дівчата Makeup Club так люблять цей продукт🥰. Це дійсно гель, який забезпечує ідеальну фіксацію на весь день та може впоратись із самими неслухняними бровами❤️