Популярний Тон Catrice HD LIQUID COVERAGE
Моє враження та детальні фото тону у двох відтінках 020 та 030. Напишу про недоліки та плюси,які помітила.
Дуже багато разів бачила саме цей тон у використанні різноманітних мейках і ось у мене є два тестери у двох відтінках,які я хочу протестувати разом з Вами.
Вже доволі довгий час я користуюсь CC кремом,мені подобається легке покриття,а особливо в спеку мені дуже зручно використовувати для повсякденного макіяжу саме такий засіб,у мене залишається в фаворитах саме Lumene CC з SPF 20,писала про нього https://club.makeup.com.ua/post/9760/
Якщо все ж таки є можливість протестувати нові засоби,то чому б ні?Щоб було зручніше читати допис,я напишу своє враження спочатку про один тон,потім про інший.
Тільки-но відмічу те,що я маю світлу шкіру,а відтінки тонів у мене на тестуванні не найсвітліші.
Тон 020 Rose Beige
Не можу не підкреслити,те що тестерами зручно користуватися,засоби в повному об'ємі виглядають в такому ж пакуванні, тільки-но пляшки більші.
Пляшка зроблена зі скла та має "піпетку" і це як на мою думку- величезний плюс,сама "піпетка" добре набирає засіб та також зроблена зі скла,саме пакування мені подобається.
Тон 020 виявився для моєї шкіри темнуватий,можливо якщо цей тон змішати з іншим тоном дуже світлим,то щось і вийде з цього.
Саме цей колір світліший,аніж 030,та має легку розовинку,тобто рожевий підтон,який я і обираю для себе в інших тональних основах.
Перед нанесення тону,я застосовую зволожуючу сироватку та крем,якщо не зволожити шкіру,тон лягає не так гарно та може підкреслити усі шелушіння та недоліки,якщо все ж таки зволоження якісне,то тон лягає рівномірно.
Тон 030 Sand Beige
Цей тон ще раз повторюсь темніший,аніж попередній,якщо все ж таки 020 я можу хоч якось пристосувати до своєї шкіри,хоча різниця буде помітна всеодно,якщо нанести тон в сольному варіанті.
030 - не для світлошкірих,не має розовинки,а навіть навпаки.
Обидва тони перекривають почервоніння та недоліки шкіри.
По текстурі обидва тони рідкі,щоб наприклад змити тон,я застосовувала гідрофільну олію та гель для вмивання,помітила що тон є стійким до води та й взагалі тон добре тримається впродовж цілого дня.
Тон Catrice треба наносити обережно,бо за рахунок своєї текстури можна капнути на одя г або стіл.
Як лягає на шкіру та чи комфортно з тоном?
Ще раз повторюю те,що зволоження шкіри перед нанесенням тону є важливим фактором для того,щоб засіб "лягав" на шкіру рівномірно та не підкреслював шелушіння.
Я маю шкіру схильну до жирності,мені цей тон підійшов,єдине,що застосовую прозору фіксуючи пудру,тон має середне покриття,але ж для шаленої спекотливої погоди я все ж таки оберу більш легке та невагоме покриття,особливо якщо на даний час немає запальних висипань та візуальних почервонінь.
Засіб наносила як пальцями,так і спонжем,тон розподіляється рівномірно,проте відчувається на шкірі.
Якщо б в мене опинився тестер саме світлішого кольору,то думаю,що я би обрала такий варіант тону для макіяжу на осінь,або якщо б розуміла,що треба більш середне перекриття,бо тональна основа гарно перекриває почервоніння та пост-акне.
Не варто залишати тональну основу на сонячному випромінюванні,можливе окислення та розслоєння тону.
Коментарі (0)