Yuriivna 🌸

Популярний Тон Catrice HD LIQUID COVERAGE

Популярний Тон Catrice HD LIQUID COVERAGE

Дуже багато разів бачила саме цей тон у використанні різноманітних мейках і ось у мене є два тестери у двох відтінках,які я хочу протестувати разом з Вами.

Вже доволі довгий час я користуюсь CC кремом,мені подобається легке покриття,а особливо в спеку мені дуже зручно використовувати для повсякденного макіяжу саме такий засіб,у мене залишається в фаворитах саме Lumene CC з SPF 20,писала про нього https://club.makeup.com.ua/post/9760/

Якщо все ж таки є можливість протестувати нові засоби,то чому б ні?Щоб було зручніше читати допис,я напишу своє враження спочатку про один тон,потім про інший.

Тільки-но відмічу те,що я маю світлу шкіру,а відтінки тонів у мене на тестуванні не найсвітліші.

Популярний Тон Catrice HD LIQUID COVERAGE
Популярний Тон Catrice HD LIQUID COVERAGE

Не можу не підкреслити,те що тестерами зручно користуватися,засоби в повному об'ємі виглядають в такому ж пакуванні, тільки-но пляшки більші.

Пляшка зроблена зі скла та має "піпетку" і це як на мою думку- величезний плюс,сама "піпетка" добре набирає засіб та також зроблена зі скла,саме пакування мені подобається.

Тон 020 виявився для моєї шкіри темнуватий,можливо якщо цей тон змішати з іншим тоном дуже світлим,то щось і вийде з цього.

Саме цей колір світліший,аніж 030,та має легку розовинку,тобто рожевий підтон,який я і обираю для себе в інших тональних основах.

Перед нанесення тону,я застосовую зволожуючу сироватку та крем,якщо не зволожити шкіру,тон лягає не так гарно та може підкреслити усі шелушіння та недоліки,якщо все ж таки зволоження якісне,то тон лягає рівномірно.

Цей тон ще раз повторюсь темніший,аніж попередній,якщо все ж таки 020 я можу хоч якось пристосувати до своєї шкіри,хоча різниця буде помітна всеодно,якщо нанести тон в сольному варіанті.

030 - не для світлошкірих,не має розовинки,а навіть навпаки.

Обидва тони перекривають почервоніння та недоліки шкіри.

По текстурі обидва тони рідкі,щоб наприклад змити тон,я застосовувала гідрофільну олію та гель для вмивання,помітила що тон є стійким до води та й взагалі тон добре тримається впродовж цілого дня.

Тон Catrice треба наносити обережно,бо за рахунок своєї текстури можна капнути на одяг або стіл.

Ще раз повторюю те,що зволоження шкіри перед нанесенням тону є важливим фактором для того,щоб засіб "лягав" на шкіру рівномірно та не підкреслював шелушіння.

Я маю шкіру схильну до жирності,мені цей тон підійшов,єдине,що застосовую прозору фіксуючи пудру,тон має середне покриття,але ж для шаленої спекотливої погоди я все ж таки оберу більш легке та невагоме покриття,особливо якщо на даний час немає запальних висипань та візуальних почервонінь.

Засіб наносила як пальцями,так і спонжем,тон розподіляється рівномірно,проте відчувається на шкірі.

Якщо б в мене опинився тестер саме світлішого кольору,то думаю,що я би обрала такий варіант тону для макіяжу на осінь,або якщо б розуміла,що треба більш середне перекриття,бо тональна основа гарно перекриває почервоніння та пост-акне.

Не варто залишати тональну основу на сонячному випромінюванні,можливе окислення та розслоєння тону.