Demchenko Alina

Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood

Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood
Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood
Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood

Girlwood швидко здобув прихильність серед дівчат в клубі. Миле, мінімалістичне пакування в ніжних кольорах, стане гарним доповненням до будь якої косметички. З асортименту бреда, в мене поки що тільки набір стіків для обличчя, але деякі продукти ( завдяки дівчатам) викликають в мене цікавість.

Як я зрозуміла, наборів 2, тому що в мене він у 02 відітінку, але у Мейкапу це дві різні картки товара, то ж не знаю який з них мій.

В набір входять три продукти по 8грам. Бронзер, Рум'яна та Хайлайтер. Кремова текстура в стіках для мене не в новинку : мій НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ хайлайтер від Мейбелін як раз в стіку, має схожу текстуру і його нажаль зняли з виробництва. Тож стіки від Girlwood - гарна альтернатива, ще й виробляється в нас.

Продукт має приєму кремову текстуру і гарно товаришує з тональними засобами. Він легко розподіляється по обличчю як пальцями, так і пензлем.

Аромат у всіх трьох продуктів трошки відрізняється один від одного. У Хайлайтера - виразний, солодкий і ніжний аромат ванілі і вершків , у Рум'ян - більш косметичний, а у Бронзера - менш інтенсивний серед них. Текстура - доволі схожа. Найкремовіша, певна річ у хайлайтера, а ось стіки бронзера і рум'ян мають однакову текстуру.

Всі продукти- мультифункціональні. Поки я встигла це перевірити на рум'янах, але думаю що моно макіяж бронзером точно створю.

Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood
Додай фарб своєму обличчю : Тріо Стіків від Girlwood

Мене спочатку дивувала наявність бронзеру замість контурингу, але ось що я зрозуміла для себе : бронзером користуватись трошки легше . Не знаю з чим це пов'язано, але я навіть на собі помітила, що до бронзеров моя рука тягнеться частіше, ну або я просто не навчилась користуватись нормально контуром.

Продукт має гарний відтінок молочного шоколаду, певна річ з теплим підтоном ( майже всі бронзери теплі, це ж як засмага). Він має легку текстуру яка легко нашаровується і розподіляється. На щастя він дуже повільно застигає, що дає можливість гарно розтушувати продукт.

Плям цим продуктом - я не наробила. Він гарно підходить для повсякденного використання.

Як я казала раніше - з тональними засобами він ладить, та й з іншими кремовими продуктами, гарно поєднується, створюючи необхідний градієнт.

Продукт економічний в використанні .

Мій улюблений варіант нанесення - одразу на пензлик, хоча і прямо на обличчя довольно зручно.

Я ще не тестувала його як засіб для губ, або в якості тіней - але обов'язково спробую.

Я вже казала про закоханість у такий продукт як рум'яна. Цей продукт недооцінювала не тільки я. Але подивіться зараз - без нього нікуди. Цей кремовий - один з моїх фаворитів наразі. Завдяки тому що він застигає не одразу їм дуже легко працювати. Яскравий, соковитий колір, здається навіть "занадто" зі стіку, але як і з бронзером, його можно контролювати і зробити ледь помітний, акуратний результат. Але якщо ви хочете більш виразний ефект - ці рум'яна не підведуть.

По кольору, вони мають щось спільне з сухими рум'янами від Ламель у 406 відтінку. Не дарма і ті і ті - то відтінок Пітая.

Так як ці рум'яна - мальті продукт, я вже проводила експермент і наносила його як на повіки, так і на губи (https://club.makeup.com.ua/looks/35990/ ) . Як помада, певна річ, стікість не дуже сильна, але вони додають губам приємного відітнку. На повіках продукт краще закріпляти сухим продуктом, особливо тим в кого навислі повіки або жирний тип шкіри.

Хайлайтер в цьому наборі - спраіжня прикраса. Морозного кольору стік, містить в собі тисячі прекрасних золотистих зірок. Цей максимально дивний тандем, виглядає дуже натурально на обличчі, ніжно і гармонійно поєднується з будь яким макіяжем. Не знаю як, але він наче "відчуває" темперетуру образу і в різному поєднанні виглядає все одно гарно.

Пігментація у продукта не супер яскрава, створюючи тим самим ніжне сяйво. Але як і всі продукти з наборі - він нашаровується.

Цей продукт трошки відрізняється текстурою. Він більш м'який, кремовий і найкраще розтушовувати його пальцями - так доясгається максимально натуральний ефект.

На обличчі і при розтушовці, продукт виглядає як класичний хайлайтер відтінку шампань, що являється дуже нейтральним і найходовим відтінком.

Як і рум'яна, продукт бажано закріпляти, якщо ви вирішите наносити його на повіки, бо така ніжна, кремова текстура, може скотатися. На вилицях - тримається добре і без стороннього продукту.

Тут мій опис буде зайвим, думаю все і так зрозуміло.

Продукт нанесен на тональний засіб. Я малювала стіками по обличчю, а розтушовувала пензлем.

Продукти між собою гарно поєднуються і змішуються. Ідеальний варіант для швидкого макіяжу, коли не вистачає фарб.

Колір рум'ян додає свіжості, а бронзер ідеально додає необхідного об'єму і "життя" в моє напівбліде обличчя. Хайлайтер - вишенька на торті цього процесу малювання.

Такий макіяж робиться максимально швидко і легко.