Mila__Mi

Настільки органічна та дієва малютка

Настільки органічна та дієва малютка
Настільки органічна та дієва малютка
Настільки органічна та дієва малютка

Признаюся чесно, олійку для зони навколо очей я ще не пробувала 👀. Для цієї зони в мене зазвичай були крема, сироватки та рідкі патчі.

Тож, в плані олійки для зони навколо очей, Mixtura стали для мене відкриттям та ще й яким.

Напочатку засіб знаходився в крафтовому (якщо не помиляюся) пакетику, на якому можна знайти основну інформації про засіб: склад, спосіб застосування, умові для зберігання та рекомендований термін придатності після початку користування (6 місяців після першого відкриття пляшечки).

А в середині знаходився сам засіб і листок з інформацією майже про кожний компонент у складі.

Пляшечка з засобом така мила 3 мл малютка 🥺 (і це до речі повнорозмірний флакончик). Виконана вона зі скла і УВАГА, ця малютка з дозуючою піпеткою 😲

Чесно кажучи, я вперше бачу таку малютка з піпеткою (найменша сироватка з піпеткою у мене була 15 мл від корейського бренду і я думала, що меншого формату не існує). Це як олійка/сироватка в міні-мікро-форматі. Боже, хоч постав і милуйся 🫶🏻

Екстракт конського каштану - містить в собі дуже багато корисних речовин; зміцнює стінки кровоносних судин та капілярів, стимулює кровообіг, покращує обмінні процеси у клітинах шкіри.
Зелений чай - зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджає порушення їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання, тонізує та захищє шкіру від впливу УФ-променів.
Екстракт ромашки - знімає запалення, загоює, захищає від сонячних променів, стимулює клітинне оновлення, розгладжує та заспокоює.
Екстракт зеленої кави - антиоксидант, зменшує почервоніння, пом'якшує, живить, тонізує, надає якісного зволоження, гладкості, підвищує пружність та еластичність.
Екстракт гінкго білоба - антиоксидант, знімає набряки, покращує енергетичний метаболізм клітин, робить шкіру більш еластичною та гладкою. Підвищує міцність стінок кровоносних судин, запобігаючи їх крихкості, покращує кровообіг.
Олія макадамії - пом'якшує, зволожує, живить, регенерує шкіру, підвищуює еластичність; зменшує запальні процеси, відновлює ліпідний бар’єр шкіри, зменшує видимість зморшок навколо очей.
Олія м'яти перцевої - охолоджує, освіжає та тонізуює.
Олія квітів герані - знімає запалення, загоює та освіжає.
Олія абрикосу - містить в собі багато корисних речовин, уповільнює процеси старіння, запобігає появі зморшок та регенерує.
Олія жожоба - живить шкіру завдяки амінокислотам і протеїну, підтримує її пружність та еластичність.
Сквален - пом'якшує, має бактерицидні властивості.
Олія зародків пшениці - містить в собі багато жирних кислот, антиоксидант - сприяє збереженню та відновленню еластичності та пружності шкіри; знімає роздратування, відновлює водно-ліпідну мантію епідермісу, здатна стимулювати регенерацію шкіри. Особливо підходить для сухої, вікової шкіри, усуває лущення.
Екстракт квітів волошки - має тонізуючу, біостимулюючу та регенеруючу дію на шкіру. Знімає набряклість, розгладжує дрібні зморшки, знімає роздратування.

Склад як бачите, повністю натуральний та безпечний. В ньому можна зустріти тільки рослинні компоненти.

Аромат доволі яскравий, природній, трав'яний (герань, волошка, можливо навіть розмарин) з відчутною лимонною ноткою (хоча його немає у складі, але я добре його відчуваю).

Він ще декілька годин відчувається на шкірі, після використання (оскільки це олійний засіб).

Колір прозорий з жовтим підтоном (через олійки у складі).

Консистенція рідка, масляниста.

Як і всі засоби під очі, я наношу олійку на очищену шкіру обличчя на яку вже нанесений повноцінний догляд.

Олійку наносила саме під очі на чисту шкіру, завершальним етапом свого beauty догляду.

Вона легенька, масляниста, дуже добре розподіляється по цій тоненькій зоні. При розподіленні, навіть самої мінімальної кількості олійки, шкіра під очима не розтягується, немає тиску чи такого іншого, бо вона добре ковзає по шкірі.

Поглинається шкірою буквально за декілька хвилин, залишаючи легке сяйво під очима.

🔸дуже добре зволожує (прям насичує вологою), пом'якшує та живить шкіру
🔸миттєво прибирає відчуття стягнутості після вмивання
🔸надає антиоксидантну дію та тонізує
🔸освіжає, розгладжує та трохи освітлює шкіру (можете побачити результат до/після)
🔸підвищує пружність та еластичність

Також хочу відмітити, що засіб дуже комфортно відчувається на шкірі не залишає відчуття липкості, або жирної плівки.

Щодо розходу, мені здається, що такої пляшечки вистачить на ~ 1-1,5 місяці точно.

Висновок:
Це моя перша олійка для зони навколо очей і настільки вдала 👀 Я чесно не очікувала від неї такого класного результату.

А особливо раджу звернути на неї увагу сухій та зрілій шкірі, яка потребує якісного зволоження, живлення, антиоксидантної та розгладжуючої дії.

Всім дякую за увагу 🧡