Нова палетка від мого улюбленого бренду Natasha Denona I Need a Nude. Детальний огляд на цю ніжність
В цьому відгуку я напишу детальний огляд на нюдову палетку Natasha Denona I Need a Nude. Я, як любитель макіяжу, дуже люблю палетки від цього бренду. Тіні в них легкі у використанні і не потребують особливих умінь.
Палетка Natasha Denona I Need a Nude - це холодна нейтральна палетка тіней з темно-коричневими і рожевими тонами. В палетці 7 матових і 8 шимерних відтінків. Тіні мають різні формули та текстури, з якими ми розберемось нижче. Це нюдова палетка на кожен день, для макіяжу на швидкоруч.
Палетка Natasha Denona I Need a Nude - це холодна нейтральна палетка тіней з темно-коричневими і рожевими тонами. В палетці 7 матових і 8 шимерних відтінків. Тіні мають різні формули та текстури, з якими ми розберемось нижче. Це нюдова палетка на кожен де
Сама коробочка виконана з пластику коричнево-пудрового відтінку. На кришці є акрилова прозора вставка яка вирізняє цю палетку з інших від Наташі. Але загалом дизайн мені сподобався. Розмір у палетки такий самий як і в попередніх.
Ще одна річ, що залишилась незмінною це рефіли які можна дістати і поміняти місцями. Для мене це дуже гарна функція. У мене є ще дві палетки такого ж форм-фактору і у відрядження просто збираю з цих двох палеток одну. Це економить місце в багажу. Єдиний мінус це те що при зміні місць рефілів, назви відтінків переплутуються. Але я ніколи не користуюсь назвами тому для мене це не проблема.