Фісташка

Нова палетка від мого улюбленого бренду Natasha Denona I Need a Nude. Детальний огляд на цю ніжність

Нова палетка від мого улюбленого бренду Natasha Denona I Need a Nude. Детальний огляд на цю ніжність

Палетка Natasha Denona I Need a Nude - це холодна нейтральна палетка тіней з темно-коричневими і рожевими тонами. В палетці 7 матових і 8 шимерних відтінків. Тіні мають різні формули та текстури, з якими ми розберемось нижче. Це нюдова палетка на кожен день, для макіяжу на швидкоруч.

Нова палетка від мого улюбленого бренду Natasha Denona I Need a Nude. Детальний огляд на цю ніжність

Сама коробочка виконана з пластику коричнево-пудрового відтінку. На кришці є акрилова прозора вставка яка вирізняє цю палетку з інших від Наташі. Але загалом дизайн мені сподобався. Розмір у палетки такий самий як і в попередніх.

Ще одна річ, що залишилась незмінною це рефіли які можна дістати і поміняти місцями. Для мене це дуже гарна функція. У мене є ще дві палетки такого ж форм-фактору і у відрядження просто збираю з цих двох палеток одну. Це економить місце в багажу. Єдиний мінус це те що при зміні місць рефілів, назви відтінків переплутуються. Але я ніколи не користуюсь назвами тому для мене це не проблема.

Пластик з якого зроблено палетку трошки менш слизький ніж попередні. Через це вона трохи більш марка.

Що мені дуже подобається в цих палетках - ДЗЕРКАЛО. Я використовую дзеркало з палеток Наташі замість окремого. Дзеркала в них дуже якісні, вони великі і повністю замінюють окреме дзеркало. Тут прям мільйон з десяти

Через те що палетка має різні формули, я б хотіла розібрати кожен відтінок окремо.

Погнали

Stone - пудровий матовий відтінок. Він має коричнево-рожевий, тауповий відтінок. Має нейтральний підтон. Я використовую його як базу для розтушовки. Мені він дуже добре втушовується в шкіру і служить транзитним відтінком. Я б залюбки купила однушку цього відтінку, бо він, як на мене універсальний.

Whisper - персиково - рожевий металік. Він світлий, більш такий зі сріблуватим відливом. Має більш теплий підтон. Ідеальний для денного ніжного макіяжу. Наноситься легко і рівно. Якщо наносити пальцем то він виглядатиме плотніше.

Ella - коричневий, бронзовий блискучий відтінок. Насичений і плотний. Дуже відрізняється від попереднього по формулі. Він має якусь коричневу базу і в ній блискітки. Має більш до теплого підтон. Ідеальний для вечірнього, темного макіяжу. Тушується пензликом дуже легко і добре нашаровується для більшого блиску

Vague - світлий пудровий матовий відтінок. Має рожево - персиковий колір (але більше в пильну троянду). Дуже легко втушовується в шкіру і надає обличчю свіжового вигляду.

Travertine - світло-коричневий, напівпрозорий металік. Дуже ніжний але з гарним переливом. Добре наноситься і добре тушується. Особисто для мене колір ні про що, дуже базовий і не цікавий.

Delilah - золотисто-коричневий відтінок з теплим червонуватим відблиском та блискучим, майже вологим фінішем. Він не осипається, наноситься дуже плотно пальцем. Відтінок цікавий і не звичний. На різному освітленні переливається по різному. Насичений і пігментований

Silhouette - глибокий темно коричневий відтінок. Має дрібніший помол ніж інші матові в цій палетці. Він дуже легко нашаровується і легко тушується. Як для такого темного відтінку, з ним досить легко працювати.

Muse - найяскравіший відтінок в палетці. Мідний світлий фольгований. Дуже легко наноситься на повіко і створює металічний фініш. Він відчувається як масло і не осипаю під очі. Ідеальний для того що б додати родзинки в матовий базовий макіяж. Як на мене, одна з найкращих формул металіку що у мене були.

Fair - найсвітліший відтінок в палетці. Він майже не помітний на повіці і теж використовується більш я транзитний відтінок, для розтушування інший, темніших, кольорів. Має персиково-рожевий колір і більш теплий підтон. Має досить дрібний помол і наноситься як димка.

Filigree - як на мене, дуже схожий на відтінок Ella. На свотчах і в палетці різниця звичайно помітна, але на повіці майже не помітно. Можна було залишити тільки один з них. Ella більш коричнева, а Filigree має сірувато-коричневий відтінок. Колір глибокий і красивий, але можна було обійтись і без нього.

Wit - красивий рожево-персиковий відтінок. Він світлий і ніжний, легко втушовується в шкіру. Я б на літо кожен день користувалась цим відтінком. Для легкого щоденного макіяжу достатньо нанести його на все повіко, шльопнути блискіток на рухоме повіко і ви свіжа і сяюча.

Sheen - світлі бежеві блискітки з мокрим ефектом. Ніжний, напівпрозорий, легкий з дуже дрібними блискітками. Мені він на повіці трохи подібний до Urban Decay Moondust Space Cowboy, але все ж таки не такий сяючий. Також на денному освітленні Sheen виглядає більш металіком, а Moondust при будь-якому світлі переливається окремими блискітками. В каруселі є порівняння цих відтінків

Tender - матовий сіро-коричневий відтінок. Дозволяє зробити більш глибокий і вечірній макіяж. Я зазвичай використовую в коричневих макіяжах для заглиблення в складку повіки. Має холодний підтон.

Mesh - матовий рожево-тауповий відтінок. Подібний до Stone але з більш вираженим рожевим відтінком. Він має підтон від нейтрального до холодного. Дуже базовий відтінок, більше для побудови форми і транзиту темних відтінків при розтушовці.

Mia - світло-рожевий відтінок з вологим ефектом. По формулі подібний до Sheen. Теж є напівпрозорим з купою окремих сяючих блискіток. Мені дуже він подобається.

Хоча палетка і позиціонується як холодна, я б сказала що вона нейтральна з окремими теплими відтінками.

Загалом палетка є досить ніжною, в коричнево-рожевих відтінках, має декілька цікавих формул і може бути як базова палетка в вашій колекціі.

Мені найбільше сподобались відтінки Stone та Wit. Вони спрощують розтушовку інших кольорів і я б залюбки придбала собі окремі рефіли з ними.

Також дуже гарні відтінки Mia, Sheen, Muse та Delilah.

З палетки запросто можна прибрати два відтінки: Filigree або Ella; Mesh або Stone

Якщо порівняти ці матові з тими що є у мене в палетці Glam то вони більш прозорі і менш пігментовані. Тобто ці палетки максимально різні. Я не відношу це до мінусів, бо завдяки цьому палетка є більш ніжною, повсякденною. Тому тут кожен для себе вирішує чи подобається йому саме цей варіант. Тим паче що тіні нашаровуються легко і тому посилити колір не буде важко.

Я виклала 5 макіяжів що я робила на щодень на роботу використовуючи виключно цю палетку. Можете подивитись на них ось тут:

День 1

https://club.makeup.com.ua/post/34511/

День 2

https://club.makeup.com.ua/post/34842/

День 3

https://club.makeup.com.ua/post/34971/

День 4

https://club.makeup.com.ua/post/35052/

День 5

https://club.makeup.com.ua/post/36208/

Але звичайно ж з нею можна зробити багато різних нюдових макіяжів, головне фантазія.

Для мене тіні Natasha Denona найлегші у використанні. Вони легко наносяться, легко тушуються, добре поєднуються відтінки. Можна наносити як пальцем так і пензликами. Навіть в дорозі стоячи в куточку в аеропорті можна з легкістю зробити швидкий і акуратний макіяж, без докладання зусиль. Тому саме ці палетки це мої подорожні варіанти. Звичайно ж в такій ситуаціі рятує шикарне зручне дзеркало.

Тому для людини що не вміє, тільки вчиться і не є професіоналом в макіжі (як я ) це просто знахідка.

Для нанесення матових відтінків я використовую пензлики. Таким чином вони краще розтушовуються і поєднуються. А ось шимери, металіки я наношу пальцем. Це дає можливість зробити більш плотний шар і добитись насиченішого відтінку.

Також я завжди використовую базу під тіні. Це дає можливість посили кольори і також продовжує стійкість тіней. Майте на увазі, що матові відтінки на шкірі виглядають трошки темнішими і насиченішими ніж в рефілі

Романтична, ніжна палетка тіней з різноманітними формулами яка стане основною на кожен день.

Переваги

  • Гарне дзеркало
  • Рефіли можна змінювати місцями
  • Нейтральних підтон
  • Тіні не осипаються
  • Тіні стійкі
  • Гарне нашаровування відтінків
  • Є відтінки (Stone та Wit) що стануть необхідними та базовими для будь-якого макіяжу

Недоліки

  • Ціна
  • Є дуже схожі відтінки між собою.

9/10