Олена ✨

4 роки по тому: чи змінилася пінка для вмивання Joko Blend з зеленим чаєм?

4 роки по тому: чи змінилася пінка для вмивання Joko Blend з зеленим чаєм?

Цей продукт для мене не новий, адже активно користувалась ним ще у 2020 році. Нещодавно терміново знадобилася пінка для вмивання. Часу на вивчення складу в магазині не було, тому без вагань взяла цю.

Що ж змінилося за 4 роки?

4 роки по тому: чи змінилася пінка для вмивання Joko Blend з зеленим чаєм?

Біла пляшечка з помпою та м’якою силіконовою щіточкою. Незвично було побачити продукт таким.

Ковпачок зачіпається за основу помпи. Звична для пінок помпа закінчується розширенням на якому причіплена силіконова щіточка. Пінка виходить з 4-ох точок по периметру.

Щіточкою не користувалась жодного разу. Не вважаю це гігієнічним варіантом і корисним для своєї шкіри. Тож почала розбирати цю конструкцію як lego (в магазині мені здалось, що це буде легко зробити). Силіконова щіточка знімається вкрай легко (тож якщо наважитесь нею користуватись, раджу після кожного використання дезінфікувати її). А далі… злякалась зламати пластик… і почала користуватись пінкою.

Перші натиски – овальна деталька, яка була під щіточкою залишилась в руці разом з пінкою 😊 Це не дивно, адже вона має також чотири дірочки, а деталь, що під нею – одну, тож напору піни без щіточки вона не витримала.

Залишилася деталька, яка розширює носик… вона мене знову ж таки нервувала, адже видавала дуже широкий струмінь піни, ну все… «пробую знімати, якщо зламаю, переллю в іншу баночку», - подумала я. Вдалось зняти 😊

У форматі максимального знімання лишніх, на мою думку елементів, дозатор для мене став максимально зручним.

Мінус? В такому випадку ковпачок нормально не закриває пінку та крутиться навколо основи дозатора.

У 2020 році баночка мала звичайну помпу з кришечкою. Такий варіант мені подобався більше. Тож якби був вибір, який дозатор обирати, однозначно взяла б у старому пакуванні.

Дизайн етикетки у біло-зелених відтінках з чорними написами. Зображений листочок. За ці роки він теж змінився, але виділити переваги чи недоліки не можу.

Звичайно, старої пляшечки у мене нема, але знайшла статтю за 2019 рік. Виглядає на те, що склад з тих часів не змінився.

Пінка на основі м’якого рослинного ПАР. Речовини, які мають доглядати за жирним типом шкіри – гідролат жасмину, екстракт зеленого чаю, олія жожоба та Д-пантенол.

Детальний розбір складу для допитливих 👇

Water (вода) – розчинник,

Jasmine Flower Water (гідролат жасмину) – заспокійливий ефект, зволожувач, парфумування,

Sodium Olyvoyl Glutamate – ПАР, який підходить для чутливої та дитячої шкіри,

Coco-Glucoside – неіонний м’який ПАР,

Sorbitol - зволожувач,

Glycerin - зволожувач,

Jojoba Oil Glycereth-8 Esters (водорозчинне похідне олії жожоба) - заспокійливий ефект, зволожувач, емолент,

Camellia Sinensis (Leaf) Extract (екстракт зеленого чаю) - заспокійливий ефект, антиоксидант,

Ethylhexylglycerin – консервант,

Phenoxyethanol - консервант,

D-Panthenol - заспокійливий ефект, зволожувач,

Citric Acid – консервант, хелатуючий агент,

Parfum - віддушка.

Як на мене, склад доволі хороший. Під питанням лише віддушка, походження якої для нас невідоме.

Ніжна немов хмаринка пінка з доволі концентрованим, але приємним, не надто солодким (на мій смак) квітковим ароматом.

Зі своєю задачею очищення в ранковій рутині та як другий етап вмивання справляється. Для комфортного вмивання достатньо двох натисків.

Шкіру не пересушує, не було жодних негативних реакцій.

Плюси та мінуси 👇

➕ Український виробник.

➕ Шкіру не пересушує, не викликає негативних реакцій, із задачею делікатного очищення справляється.

➕ Доволі хороший склад (INCI). До речі, продукцію Joko Blend знайшла на польських сайтах, тому сумнівів щодо його правдивості не маю.

◾ У складі є віддушка. Хтось її може уникати, або ж вона може видатись інтенсивною чи неприємною. Для мене особисто вона підійшла.

➖︎ Оновлене пакування зі щіточкою мені не сподобалось. Хотілось би мати можливість обирати. До речі, на інших сайтах є пінка зі звичайною помпою (можливо це старі запаси), але на мейкапі такого формату немає. Або удосконаленої зовнішньої кришки, яка б могла закрити помпу і у розібраному вигляді.

➖︎ Виробник зазначає на пакування, що пінка знімає запалення і почервоніння, надає шкірі матовий здоровий колір і водночас в протипоказаннях виробник вказує запалення. 🤔 Це як?

(P.S. у мене були запалення і нічого зі мною не сталось)

Попри певні нюанси, пінка до моєї шкіри доволі дружня, тому ймовірно, якщо наступного разу знову опинюсь в ситуації швидкого вибору в офлайн точці, то візьму ще раз.

Моя оцінка: 4/5