Yustal

Молочко для тіла парфумоване “Гарденія” Najel Organic Body Milk Tiare Flower

Молочко для тіла парфумоване “Гарденія”  Najel Organic Body Milk Tiare Flower

Французька косметика овіяна для мене певним шлейфом розкоші та якості. Молочко для тіла від бренду Najel виготовлено у Франції. Молочко у флаконі 200 мл з дозатором, який має положення “стоп”, тобто його можна закривати для транспортування. Висота дозатора не змінюється залежно від положення. Користуватись молочком можна 6 місяців після відкриття. Виробник зазначає, що засіб не потрібно використовувати дітям до 3 років.

Для тих, хто бажає проаналізувати склад онлайн:

Aqua (Water), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil*, Caprylic/​Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Glycerin**, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum (Fragrance), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Hydrolyzed Sunflower Seed Wax, Sorbitan Caprylate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Behenate, Laurus Nobilis (Laurel) Fruit Oil*, Xanthan Gum, Bentonite, Potassium Sorbate, Capryloyl/​Caproyl Methyl Glucamide, Propanediol, Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cinnamal, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

* інгредієнти з органічного господарства

** виготовлено з використанням органічних інгредієнтів

Молочко для тіла парфумоване “Гарденія”  Najel Organic Body Milk Tiare Flower
Молочко для тіла парфумоване “Гарденія”  Najel Organic Body Milk Tiare Flower
Молочко для тіла парфумоване “Гарденія”  Najel Organic Body Milk Tiare Flower

Органічні корисні олії мигдалю, оливи та ши в поєднанні зі зволожувальними компонентами обіцяють живлення та зволоження. Оливкова олія цінується за високий вміст вітаміну Е, антиоксиданту, який бореться зі старінням шкіри. Олія солодкого мигдалю, відома своїми заспокійливими та пом'якшувальними властивостями, ніжно живить і робить це молочко повноцінним засобом для догляду за тілом. Молочко підходить для будь-якого типу шкіри.

Мої враження:

Аромат мені сподобався, навіть хотілось нюхати змащену молочком шкіру. Він схожий на аромат олії Моной де Таїті, що не дивно, враховуючи, що гарденія таїтянська є її ключовим компонентом. Я використовую його на ніч для рук та тіла на очищену, суху шкіру як і радить виробник, молочко гарно вбирається як для натурального засобу. Моя шкіра та кутикула почуваються з ним дуже добре та ефект, який молочко справляє на шкіру, зберігається навіть після наступного очищення. Також подобається консистенція середньої густини. За бажанням можна набрати через дозатор маленьку краплинку молочка, порція на фото це та кількість, яку дозатор видає, якщо натиснути його до упору.

Дерматологи радять обов'язково зволожувати шкіру після гоління, але інші засоби для тіла, які в мене до цього були, тільки посилювали подразнення, це ж молочко добре заспокоює шкіру після гоління.

Користуюсь молочком Najel з задоволенням і від ефекту, і від аромату.