Spodobaieva Maryna

ТМ Cocos

ТМ Cocos

Скоро буде місяць, як я використовую в своїй ранковій рутині гель для жирної та проблемної шкіри. Почну з того, що він досить бюджетний за такий великий об’єм 350 мл. Використала я десь ¼, вистачить його десь на 3-4 місяці. Хоча спочатку буде трішки незвично користуватися.

Що мені хотілося отримати? Зазвичай проблемна шкіра завжди з пошкодженими бар'єрними функціями, особливо коли в твоєму догляді кислоти чи ретинол. Як би це парадоксально не звучало, але кожній шкірі потрібно зволоження. Хотілося максимально дбайливого очищення вранці, без руйнування бар’єрних структур. Бо вечірній догляд в мене більш інтенсивний.

Вибір стояв між звичайним та гіпертонічним гелем. Різниця в тому, що гіпертонічний гель означає, що в воді на якій він зварений, має більшу концентрацію солей. Плюс він був на основі природного абсорбенту каоліну. Спочатку трішки переживала, що буде сушити шкіру. Спойлер, абсолютно да навпаки.

Склад: вода очищена, каолін, мінерально-сольовий комлекс, гліцерин, магнезія, саліцилова кислота (1%), Д-пантенол, ксантан, бензоат натрія, молочна кислота, алантоїн, гіпоалергенна віддушка.

В продукті немає sls/sles, парабенів, спирту і інших дратівливих і пошкоджуючих компонентів. Плюсом для мене є саліцилова кислота, яка допомагає розчинити пробки в комедонах і виявляє протизапальну дію. Але й також багато зволожуючих компонентів.

Використання цього гелю дає такі ефекти:

  • Абсорбція;
  • Зволоження ;
  • Підсушування запалень;
  • Очищення;
  • Зменшення ранкової набряклості;

Спосіб використання:

  1. Видавити невелику кількість гелю на долоні та розподілити по поверхні обличчя. Через 30-45 секунд змити теплою водою. Нанести свій догляд.
  2. Гель також можна використовувати і як маску для обличчя, нанести більш товстим шаром до повного висихання.

Використовую перший метод зазвичай, мені його цілком достатньо. Гель взагалі не сушить шкіру, навпаки відчувається зволоження, вирівнюється загальний тон. В користуванні спочатку звикала, змінила послідовність дій в рутині, спочатку наносила, потім могла чистити зуби чи просто ходити по справах. Текстура в нього дійсно досить густа, трішки підсихає в помпі за рахунок глини в складі, але коли така ціна в мене питань немає. Чи задовільнив він мої потреби? Так, навіть більше чим хотілося. Вважаю його недооціненим на нашому ринку, хоча розумію, що не всі можуть обрати таку текстуру для ранкового вмивання.

ТМ Cocos
ТМ Cocos
ТМ Cocos
ТМ Cocos
ТМ Cocos
ТМ Cocos