Знайомлюся з філерами для волосся: до та після
Користувалась вперше і вирішила досліджувати цю тему разом з вами. Тому сьогодні розберемо, що таке ті філери, як їх використовувати та чи варто.
Філери для волосся — це такі бустери догляду, які допоможуть:
- екстрено покращити стан волосся після невдалих експериментів
- відновити здоровий блиск
- позбутися проблеми пухнастості волосся
- закрити лусочки посічених кінчиків
- боротися із сухістю та ламкістю.
Вони бувають дуже різні і частіше за все працюють на основі кератину. Саме з цього білка складається наше волосся і такі філери здатні відновити його, усуваючи пошкодження та покращуючи зовнішній вигляд пасом, а також роблячи їх слухняними та приємнішими на дотик.
Кератинові філери — це основа основ. Вважаю, що саме з них варто починати знайомство з продуктом, а потім вже експериментувати з іншими ключовими компонентами. У корейських брендів можна знайти безліч різноманітних варіантів.
Я обрала…
La'dor Perfect Hair Fill-Up. Здається, що це вічна класика, така собі база, ґрунт. Відгуки про нього дуже різні, тим цікавіше було затестити саме цей продукт. Завжди знайдуться філери краще за нього й гірші також. Як цей малюк спрацював на моєму волоссі, покажу пізніше, а поки детально розберемо процес використання.
Скажу чесно, сама процедура нанесення філера не така вже й проста. Я люблю більш швидкі ритуали краси і ті, що потребують менше інвентарю.
Розберемо використання покроково.
- Потрібно вимити волосся шампунем двічі.
- Змішати вміст ампули з водою у співвідношенні 1:1. Я використала одразу всю ампулу, хоча бачила, що дівчатка в спільноті використовують декілька ложечок чи всього половину. Для замішування слід використовувати виключно керамічний посуд.
- Замішати до однорідного. Вийде щось схоже на маску за консистенцією.
- Нанести на волосся по довжині, не чіпати корені та шкіру голови.
- Надягти целофанову шапку, прогріти феном протягом 5-ти хвилин.
- Обгорнути поверх шапки волосся рушником.
- Почекати 20-60 хвилин (я сиділа 30 хв.).
- Змити теплою водою. Не використовувати маски, кондиціонери та шампуні.
Так, мене теж лякає, коли в способі використання більше 3-х пунктів. 😂 Але інколи хочеться створити свій beauty-day і такі штуки просто створені для подібного вайбу. Такий собі салон краси вдома.
Переваги філерів для волосся
Чому просто не нанести маску? Основна ідея використання філерів — отримання миттєвого результату. Ефект від маски частіше за все видно після курсу використання. А покращення від філерів ти відчуєш, вже коли вперше змиватимеш його. А ще мені подобається той факт, що з філером догляд полягає всього в трьох пунктах: шампунь — філер — укладка. А з маскою та кондиціонером треба витримати кожен продукт окремо та більше часу провести в ванній. А в моїй ванній немає Нетфліксу.
Як часто використовувати філери?
Для ефекту сяйва та підтримки здорового вигляду волосся — 1 разу на тиждень достатньо.
Якщо ж це курс відновлення волосся, що знаходиться у тяжкому стані — 2-3 процедури на тиждень.
Результати
Подружка сказала, що філери сильно склеюють їй волосся і погіршують розчісування. Скажу чесно, я боялась цього ефекту. Але такого не сталося.
Волосся стало важким у хорошому розумінні цього слова. Візуально підкреслилась густина, кінчики стали виглядати краще. А вони в мене освітлені і піддаються фарбуванню раз на місяць чи півтора. Отже, ефект точно є і він мені подобається.
Мій вирок такий: філери точно варто мати в своїй косметичці, на випадок, коли волосся втомилося, а сяяти треба тут і зараз. Так, я маю спреї, які миттєво дають сяйво і шовковистість, але ефект від них тримається не так довго.
Стало цікаво спробувати інші філери і порівняти. Якщо маєте фаворитів, діляться у коментарях.❤️
Коментарі (0)