Ya Yana

Знайомлюся з філерами для волосся: до та після

Знайомлюся з філерами для волосся: до та після

Філери для волосся — це такі бустери догляду, які допоможуть:

  • екстрено покращити стан волосся після невдалих експериментів
  • відновити здоровий блиск
  • позбутися проблеми пухнастості волосся
  • закрити лусочки посічених кінчиків
  • боротися із сухістю та ламкістю.

Вони бувають дуже різні і частіше за все працюють на основі кератину. Саме з цього білка складається наше волосся і такі філери здатні відновити його, усуваючи пошкодження та покращуючи зовнішній вигляд пасом, а також роблячи їх слухняними та приємнішими на дотик.

Кератинові філери — це основа основ. Вважаю, що саме з них варто починати знайомство з продуктом, а потім вже експериментувати з іншими ключовими компонентами. У корейських брендів можна знайти безліч різноманітних варіантів.

La'dor Perfect Hair Fill-Up. Здається, що це вічна класика, така собі база, ґрунт. Відгуки про нього дуже різні, тим цікавіше було затестити саме цей продукт. Завжди знайдуться філери краще за нього й гірші також. Як цей малюк спрацював на моєму волоссі, покажу пізніше, а поки детально розберемо процес використання.

Скажу чесно, сама процедура нанесення філера не така вже й проста. Я люблю більш швидкі ритуали краси і ті, що потребують менше інвентарю.

Розберемо використання покроково.

  1. Потрібно вимити волосся шампунем двічі.
  2. Змішати вміст ампули з водою у співвідношенні 1:1. Я використала одразу всю ампулу, хоча бачила, що дівчатка в спільноті використовують декілька ложечок чи всього половину. Для замішування слід використовувати виключно керамічний посуд.
  3. Замішати до однорідного. Вийде щось схоже на маску за консистенцією.
  4. Нанести на волосся по довжині, не чіпати корені та шкіру голови.
  5. Надягти целофанову шапку, прогріти феном протягом 5-ти хвилин.
  6. Обгорнути поверх шапки волосся рушником.
  7. Почекати 20-60 хвилин (я сиділа 30 хв.).
  8. Змити теплою водою. Не використовувати маски, кондиціонери та шампуні.

Так, мене теж лякає, коли в способі використання більше 3-х пунктів. 😂 Але інколи хочеться створити свій beauty-day і такі штуки просто створені для подібного вайбу. Такий собі салон краси вдома.

Чому просто не нанести маску? Основна ідея використання філерів — отримання миттєвого результату. Ефект від маски частіше за все видно після курсу використання. А покращення від філерів ти відчуєш, вже коли вперше змиватимеш його. А ще мені подобається той факт, що з філером догляд полягає всього в трьох пунктах: шампунь — філер — укладка. А з маскою та кондиціонером треба витримати кожен продукт окремо та більше часу провести в ванній. А в моїй ванній немає Нетфліксу.

Для ефекту сяйва та підтримки здорового вигляду волосся — 1 разу на тиждень достатньо.

Якщо ж це курс відновлення волосся, що знаходиться у тяжкому стані — 2-3 процедури на тиждень.

Подружка сказала, що філери сильно склеюють їй волосся і погіршують розчісування. Скажу чесно, я боялась цього ефекту.  Але такого не сталося.

Волосся стало важким у хорошому розумінні цього слова. Візуально підкреслилась густина,  кінчики стали виглядати краще. А вони в мене освітлені і піддаються фарбуванню раз на місяць чи півтора. Отже, ефект точно є і він мені подобається.

Мій вирок такий: філери точно варто мати в своїй косметичці, на випадок, коли волосся втомилося, а сяяти треба тут і зараз. Так, я маю спреї, які миттєво дають сяйво і шовковистість, але ефект від них тримається не так довго.

Стало цікаво спробувати інші філери і порівняти. Якщо маєте фаворитів, діляться у коментарях.❤️