Пусті баночки
Вітаю себе, знову, з очищенням простору
Сьогодні небагато засобів але я маю їх показати😊
Отже, розпочну з гелів для вмивання. Обидва з бюджетного сегменту і оба достойні кандидати.
- гель для вмивання, що наповнює вологою, з гіалуроновою кислотою для всіх типів шкіри обличчя, зокрема чутливої L'Oreal Paris Hyaluron Expert має приємний аромат, досить активний та мені подобається, добре очищав шкіру, не викликав сухості, базовий нормальний гель👌 тут залишала відгук майже на всю лінійку Гіалурон експерт: https://club.makeup.com.ua/post/16814/
- антибактеріальний гель для вмивання Under Twenty Anti Acne Sensetive Washing Gel With Antibacterial Effect дуже навіть достойний гель за свою ціну, добре справлявся з очищенням, претензій до нього взагалі не маю!
Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7 Sane Cleansing And Whitening Mask
Моя улюблена маска протягом двох років, мені подобався її ефект очищення та заспокоєння шкіри, вона ставала пружною від використання. Єдиний мінус - маска засихає на обличчі, тому цього допускати неможна))
Балансувальна сироватка для обличчя Matis Reponse Purete Pure-Serum
Прекрасна сироватка, освіжала та пом’якшувала шкіру. Через легку текстуру сироватки шкіра була комфортно доглянута без обтяження. Чудовий засіб, з задоволенням користувалась.
Коментарі (0)