Нова фаворитка • Catrice Joker •
Свотчі палетки Joker та фото інших палеток колекції 🖤
Всім привіт! 💚
Щось я трошки збавила темп з дописами , тому наздоганяю 😁 не думала окремо робити допис зі свотчами , поки декілька користувачів з клубу не знайшли мене в соц мережі і не написали: Алееее, Розпаковка є, а Свотчі де? 🫢 давайте фото палетки 💚
То ж покажу свою нову фаворитку серед палеток , бо я не очікувала такої якості та деяких оригінальних відтінків , які раніше я могла знайти лише у палеток Джеффрі Стара чи Лайм Крайм.
💚
Швиденько нагадаю , недавно Catrice та Essence cosmetics випустили спільну колекцію з DC Comics , де Катріс відтворили Джокера , а Ессенс - Харлі Квін 💕
Ціни на цю колекцію трошки вище звичайних цін брендів , якість у Катріс (саме тіней) сподобалась більше , до них взагалі ніяких претензій.
Колекціі огромні, є все від пензликів до бронзера, але викуплено все ну дуже швидко, особливо деякі продукти.
Про палетку 💚
Палетка зроблена у вигляді великої гральної карти 🃏 обожнюю карти , таку тематику, то ж для мене цей дизайн ван лав 🖤 ну і перчинки додає і персонаж Джокера , якого я також люблю в коміксах ДС 💙
Обкладинка зроблена як гіфка (колись були такі календарики , крутиш і там змінюється зображення ), так і тут, під однім кутом ми бачимо персонажа комікса , під іншим просто фірмовий шрифт та надпис Джокер .
Палетка має зручне велике дзеркало , закривається на магніт ✨
Додаю фото і відео , як змінюється зображення на палетці 💚
💚
Палетка має 16 відтінків різних текстур, всі вони мають шикарну пігментацію , а спаркли та фрости наносяться як масляні.