Strange Love

Мезороллер від шрамів та зморшок: Мій успішний досвід з великим післяопераційним шрамом на животі

Мезороллер від шрамів та зморшок: Мій успішний досвід з великим післяопераційним шрамом на животі

До 26 я взагалі не користувалася сонцезахистом, багато засмагала, любила протирати обличчя спиртом та усілякими антибіотиками, типу "Зинериту". І одного дня зрозуміла, що у мене на чолі глибочезні заломи, наче мені не 26, а 46. Я вирішила відмовитися від шкідливих звичок та перейти на кардинально інший догляд. В той час на слуху були мезороллери. Я вирішила спробувати і їх

Я починала свій мезороллерний шлях з 0.5мм голок. Цього достатньо для знайомства. Уважно дотримувалася усіх вимог асептики. Важливо не пошкоджувати шкіру в хаотичному порядку, а дотримуватися "маршрутів" горизонтально та вертикально. Можна придбати спеціальні сироватки для мезотерапії та наносити їх в процесі. Робила процедури ввечері в холодну пору року, обов'язково користувалася сонцезахистом вдень

Це не боляче, скоріше є відчуття жару та приливу крові в місце проведення процедури. Уже за 2-3 дні опусля з'являється тонка шкірочка, все активно лущиться. Я використовувала якісні відновлюючи засоби від La Roche-Posay для пришвидшення загоєння.

Новий догляд у парі з мезороллером дав непоганий результат. Заломи на лобі справді зникли майже повністю. Шкіра стала сяючою і такою натягнутою, наче барабан.

⚫Наразі я відмовилася від використання мезороллера на шкірі обличчя. Вважаю, що це зайва травма, такого ж ефекту пружності та сяйва я зараз добиваюся, використовуючи третиноїн, сонцезахисні та вітамін С⚫

Проте якщо у вас на обличчі є рубці, сліди постакне, при цьому відсутні запальні процеси, раджу спробувати мезороллер. Для таких випадків він підійде

Через лікарську помилку в далекому 2015 (черевна кровотеча), мені довелося пройти серйозну операцію, яка залишила на пам'ять про себе величезний шрам. Я повністю втратила чутливість у зоні живота. Не можу сказати, що комплексувала через рубець, але мене турбувала твердість деяких ділянок мого шраму, сильний рельєф та некрасивий темний відтінок місцями.

Без надії на диво, я спробувала свій мезороллер 0.5мм використати на шрамі. Цього замало для такої товстої шкіри, але я вирішила дати йому шанс. Одразу після процедури шрам просто червонів. Однак згодом після кількох процедур почав... боліти! Ні, не сильно, просто я раптово зрозуміла, що відчуваю біль.

Яким було моє здивування, коли я порівняла фото ДО та ПІСЛЯ. Шрам нікуди не зник, але змінився його колір та плотність, зникла пігментація на найбільш травмованих ділянках. А ще поступово почала повертатися чутливість.

Я вирішила не зупинятися, придбала мезороллер 1мм. Провела ще кілька процедур, однак прогрес припинився. Проте я раділа і тим результатам, що уже отримала.

Шрам буквально за лічені місяці став м'якшим, гладшим та значно посвітлів, хоча роками до того не змінювався узагалі. Таке враження, що організм просто забув про нього, але постійний приплив крові після процедури запустив процес регенерації заново.

Як я уже писала вище, мезороллер не розглядаю тепер у якості девайса для обличчя. Скоріше для стимуляції росту волосся та для боротьби зі шрамами та рубцями в домашніх умовах. Процедура складна у підготовці та потребує ідеального дотримання правил асептики.

Однак у випадку зі шрамами результат того вартий, я переконалася на собі. За півроку я отримала такий прогрес, якого не було за усі 5 років до того, ще в період активного загоєння.

⚫Обов'язково дізнайтеся більше інформації про мезороллер перед покупкою та порадьтеся з дерматологами, це мій відгук, а не заклик до дії⚫