Чистикова Дарья

Сироватка для обличчя з ніацинамідом Sane

Сироватка для обличчя з ніацинамідом Sane

Продовжую знайомити вас з моєю доглядовую рутиною, актуальними, а головне дієвими засобами від бренду Sane. Думаю ви знаєте, що Sane — це український бренд доглядової косметики, націлений переважно на проблемну шкіру, але і для більш менш нормальної шкіри також знайдуться гарні засоби.

Не без додаткової консультації від виробника, обрала для себе сиворотку проти токсинів з ніацинамідом. Про неї і хочу вам розказати сьогодні —>

Сиворотка знаходиться у прозорому пластмасовому флакончику, котрий з легкістю переживе падіння. Засіб має зручний дозатор та спеціальну кришечку – захист від натискання (вона якраз падіння і не переживе 🙈). Жодного додаткового пакування у вигляді коробочки чи наліпки немає, враховуючи це можна зробити висновок, що не дуже "безпечно" купувати її в офлайн магазинах, особливо зацікавлені можуть з легкістю спробувати продукт.

На упаковці зазначена вся необхідна інформація стосовно виробника, складу, умов зберігання та іншого.

Важливий момент, необхідно використати сиворотку впродовж 3 місяців по відкиттю, загальний термін придатності — 2 роки.

Об'єм сиворотки становить 30 мл.

Стосовно ціни, вона доволі бюджетна, варіюється від 160 грн до 200 грн, в залежності від торговельної платформи.

Консистенція сиворотки як водичка, тече вмить, тому вона одразу потребує нанесення. Особисто я спочатку наношу її на долоні, а вже потім розподіляю по обличчю.

Взагалом сиворотка приємна у нанесенні, не сушить та не стягує шкіру. Фініш не липкий, але все одно потребує закриття базовим кремом.

Засіб має білий колір. Аромат ледь вловимий, косметичний, на шкірі не відчувається взагалі.

1. Aqua (вода) - базовий компонент, використовується як розчинник.

2. Glycerin (гліцерин) - зволожувач, що допомагає зберігати вологу в шкірі.

3. Niacinamide (ніацинамід) - вітамін В3, який може допомагати в регулюванні виділення шкірного жиру та зменшенні відчуття роздратування.

4. Trehalose (трегалоза) - зволожувач, який допомагає зберігати вологу в клітинах шкіри.

5. Pentylene Glycol, Butylene Glycol (пентиленгліколь, бутиленгліколь) - зволожувачі та розчинники.

6. Algin (альгінат) - природний полісахарид, який може мати зволожуючі властивості.

7. Morus Nigra Fruit Extract (екстракт плодів мулберрі), Lycium Chinense Fruit Extract (екстракт плодів китайської родіоли), Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract (екстракт полуниці), Berberis Vulgaris Root Extract (екстракт кореня барбариса) - рослинні екстракти, які можуть мати антиоксидантні та заспокійливі властивості для шкіри.

8. Sodium Hyaluronate (гіалуронат натрію) - зволожувач, який допомагає зберігати вологу в шкірі.

9. Caprylic / Capric Triglyceride (тригліцериди каприлінової / капричної кислот) - емолієнт, який допомагає зм'якшувати та зволожувати шкіру.

10. Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (віск карнауба) - натуральний компонент, який може допомагати в утворенні захисного бар'єру на шкірі.

11. Pullulan, Xanthan Gum (пуллулан, ксантанова камедь) - загущувачі, які можуть покращувати текстуру сиворотки.

12. Urea, Serine (урея, серин) - зволожувачі, які допомагають зберігати вологу в шкірі.

13. Glyceryl Polyacrylate (поліакрилат гліцерилу) - підсилювач зволоження.

14. Decyl Glucoside (декіль глюкозид) - нежорсткий очисник, який може допомагати видалити забруднення з поверхні шкіри.

15. Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin (феноксіетанол, етилгексілгліцерин) - консерванти, що допомагають зберігати продукт стабільним та захищеним від мікробного забруднення.

16. Parfum (ароматизатор) - добавка для запаху.

17. Disodium Phosphate, Potassium Phosphate (фосфат натрію, фосфат калію) - стабілізатори pH.

18. Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Hydroxycitronellal - компоненти аромату.

Як бачите, сиворотка містить багато зволожувачів, антиоксидантів та інших активних компонентів.

Я вважаю надважливо робити фото до/після для оцінки засобів подібного типу. Адже дивлячись щодня у дзеркало важко оцінити, наприклад, ступінь освітлення, мінімальних змін та і ефективність взагалі. Я чесно з нетерпінням чекала цього порівняння, адже це моє перше знайомство з таким активом як ніацинамід.

Власне результат після 1,5 баночки сиворотки (орієнтовно 3 місяці використання виключно у ранковому догляді)

Можу стверджувати, що на моїй шкіри сиворотка спрацювала. І спрацювала добре, вирівнився колір обличчя, воно стало більш сяючим, свіжим та освітленим (це особливо помітно на крилах носика).

За весь період використання я не побачила жодної негативної реакції на шкірі, жодних висипів чи навіть натяку на подразнення. Зникли навіть ті, котрі періодично з'являлись під час циклу.

На фото також можна оцінити ефект крему під очі від набряків та темних кіл того ж виробника Sane, нещодавно робила допис на нього тут https://club.makeup.com.ua/post/36322/

У якості висновка скажу, що ця сиворотка з ніацинамідом мені сподобалась, це ще один дієвий та ефективний засіб від Sane котрий вартий уваги, сміливо рекомендую.

Дякую що завітали ❤️