Ya Yana

Закохана у ці рум’яна!

Закохана у ці рум’яна!

Це мої перші кремові рум’яна, до цього завжди користувалась сухими від NYX. Я давно задивлялась на них, але завжди думаю про те, що кремовий продукт — це на 2-3 годинки максимум. І ще переймаюся про те, як вони потоваришують із моєю тональною основою чи базою, та й із хайлайтером. Питань до кремових завжди більше.

Make Up BB Blush від LAMEL впоралися з усіма моїми тестами. Чудово виглядали на чистій шкірі і потоваришували із зволожувальним кремом. Не забиваються в складку на повіках, не дивлячись на те, що базу я не використовувала і зафіксувати тінями чи пудрою забула. З тональною основою теж проблем не було жодних. Нанеслися і розтушувалися як пензликом, так і спонжем.

Відтінок обирала навмання, а в результаті — отримала бездоганні літні рум’яна, що нагадують йогурт із натуральної полуниці і вершків. Мова про 403 Coralline. Він створює якийсь особливий вайб легкості і дуууже схожий на мій природний рум’янець. Інтенсивність кольору легко і просто регулювати. Декілька разів я думала, що трошки перестаралась, але варто було ще раз пройтися пензликом і все ставало бездоганно.

Стійкість рум’ян висока, вони зі мною цілий день, хоча я дуже рідко закріплюю їх сухими продуктами.

Аромат також присутній, мені дійсно пахне полуничним йогуртом і це ще більше налаштовує на хвилю літа.

Наношу продукт не лише на щічки, а й на повіки. Роблю дві цяточки і розтушовую. Таким чином образ виглядає більш довершеним і не доводиться вигадувати, що б його ще намалювати на очах. Додаємо стрілку, вії і готово. Гадаю, що можна і на губи з улюбленим бальзамом трохи замішати, і вийде крутий mono makeup.

Єдиний мінус, що знайшла в рум’янах — їх буває складно видавити з тюбика. Є два варіанти при надавлюванні на тюбик: не вийшло нічого, або вийшло все і одразу. Через це треба бути дуже обережним, я роблю це двома руками і майже не дихаю в цей момент. 😂

Для мене продукт виявився справжньою знахідкою і дещо зменшив скептичне ставлення до кремової косметики. Дуже йому за те вдячна. Бачила у бренда хайлайтер та контуринг у такому ж форматі, напевно, варто спробувати.