Юльчик

Кульковий дезодорант-антиперспірант "Ультразахист" Garnier Mineral

Кульковий дезодорант-антиперспірант "Ультразахист" Garnier Mineral

Раніше я ніколи не мала антиперспірантів від Garnier, та, начитавшись такої великої кількості позитивних відгуків на Кульковий дезодорант-антиперспірант "Ультразахист" Garnier Mineral, вирішила спробувати і, в цілому, залишилась задоволеною його якістю і дією.

Пакування в дезодоранта стандартне – пластиковий флакончик, обладнаний роликом. Зручно, що кришечка дозволяє тримати флакончик у вертикальному положенні, що дає можливість використати засіб до кінця.

Кулька середнього розміру, прокручується добре. Спочатку крізь неї витікає трохи завелика кількість дезодоранту, та чим його стає менше, тим подача – дозованішою.

Дезодорант білого кольору, по консистенції нагадує кремову емульсію.

Запах квітковий з фруктовими нотками. Досить насичений і виражений. Він приємний, але на протязі дня відчувається і, чесно кажучи, мені трохи заважає.

Висихає повністю хвилин за 7. Після – не залишає на шкірі ніяких неприємних відчуттів – немає липкості, не створює плівки, не скочується.

Плям на одязі не залишає.

Щодо ефективності – поки ще немає сильної спеки, його дії мені вистачає на цілий день. При фізичних навантаженнях шкіра пахв може бути вологою, але запах не з’являється. Правда, я й не страждаю дуже сильним потовиділенням. Думаю, людям з гіпергідрозом дезодорант може бути слабуватим.

В цілому, я залишилась задоволеною цим дезодорантом! Він не блокує повністю потовиділення, а значить – не забиває пори. Ефективно захищає від запаху поту на протязі дня, хоча вологість під пахвами при сильних фізичних навантаженнях з’являється. Не псує одяг, запах також має приємний. За свою ціну – гарний варіант!