Дарина🦉

Легкий сонцезахисний крем для обличчя

Легкий сонцезахисний крем для обличчя

Привіт! Мій пошук сонцезахісного крему для моєї проблемной шкіри (вже скоріш комбіновоною, а не жирної), закінчився! І закінчився він дуже вдало!

🌞Обрала я - Легкий сонцезахисний крем для обличчя SPF 30, який підходить для змішаної та жирної шкіри, та для шкіри схильної до висипань. + Легкий сонцезахисний крем з вітаміном С, ніацинамідом та екстрактом гінкго білоба - обрала пробнички, щоб порівняти текстури, бо "50", ну ніяк зі мною не дружать!

🌞Склад:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laminaria Saccharina Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Zinc Oxide, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Panthenol, Beta -Glucan, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Polyacrylate, Ubiquinone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

🌞Інформація з сайту:

  • Крем не містить олій, які можуть забивати пори та провокувати висипання.
  • Крем також підійде для чутливої ​​шкіри, оскільки не містить ароматизаторів, барвників, ефірних олій.
  • Легка безмасляна формула містить у складі речовини, що зволожують та відновлюють шкіру від пошкоджень УФ-променів: набір антиоксидантів вітамін С, вітамін В5, вітамін Е, коензими Q10, Ніацинамід, Гіалуронова кислота, екстракт Водоростей, Алоє Вера та Гамамелісу. Оскільки УФ-випромінювання пригнічує шкірну імунну систему, у кремі є Бета-глюкан, який нормалізує роботу імунної системи шкіри.
  • Крем не тільки захищає шкіру від сонячних пошкоджень, запобігає передчасному старінню шкіри, а й ефективно бореться з видимими ознаками старіння.

🌞Тож чим він мені так сподобався?!

  1. Дуже зручне пакування, щільна туба, з кришкою фліп-топ. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Дуже зручно брати з собою. Об'єм 50 гр.
  2. Відсутність аромату.
  3. Саме головне, це моя улюблена текстура, кремово-гелева, не жирна, без маслянистості, тесктура нагадує мені мою сироватку. Дуже легка, та приємна до шкіри. Вбирається протягом хвилин 10, не кажу, що зовсім, але "жиру" після себе не залишає! Я наношу поверх сироватки, через хвилин 10-15. Вони дуже дружать між собою, не має на фініші жирнючого блиску, та протягом дня скочування ( фото в каруселі, на обличчі сироватка та сонцезахист). Я поновлюю наразі крем кожні дві години, бо я не фарбуюсь, і зазвичай знаходжусь біля дому. Але, як поновлювати правильно його на макіяжі?!
  4. Не забиває пори, це прям "Вау" знахідка.
  5. Плюс для мене, він гарно освітлює шкіру, маленьки пігментні плями не зникли, але сталі набагато світлішими.
  6. Гарно зволожує, прям глибоке зволоження, моя сиротка начебто і зволожує, але відчуття, що недостатьо, тому це теж плюс для мене.
  7. Заспокоює шкіру, має протизапальну дію.

Задоволена цим кремом, з задоволенням повторю ще, саме через текстуру та невагомість🌞!

Легкий сонцезахисний крем для обличчя
Легкий сонцезахисний крем для обличчя
Легкий сонцезахисний крем для обличчя
Легкий сонцезахисний крем для обличчя

🌞Тут зовсім інша текстура, вона доволі густа, такий щільний крем, білого кольору.
Гарно розподіляється по шкірі, трохи залишає блиск на обличчі, не критично, але є.

Відрізняє цей крем, від інших "50" невагомість, я не відчуваю його на шкірі. Без труда розподіляється по шкірі обличчя.

🌞Гарно товарищує з сироваткою, та тональним засобом (гарна база під макіяж). Не скочується.

Аромату не відчуваю.

🌞Склад:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Glycerin, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Panthenol, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Tocopheryl Acetate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Extract.

Помітно освітлює обличчя, як і попередній крем, не очікувала, що буде такий приємний бонус.

Гарно зволожує, сухі зони прибирає миттєво. На мою думку, він би класно себе повів на сухій шкірі. Але хочу сказати, якщоб я не спробувала "30", я би і цим користувалась, мені комфортно з ним. Дуже люблю, коли є можливість, придбати маленький зразок, для мене це зручно!

На фото (гортай карусель), так виглядає крем, поверх сироватки.

Всім дякую за увагу🦉