Валерія Гуренко

Гідрофільна олійка не за всі гроші світу

Гідрофільна олійка не за всі гроші світу

Привітики! Хочу поділитись своєю знахідкою та першим досвідом користування гідрофільною олією.🥰

З брендом SKINBAR я знайома вже давненько, маю декілька засобів, а про пінку для вмивання писала навіть допис: https://club.makeup.com.ua/post/35667/

Тож поговоримо про гідрофільну олійку.

Як і усі засоби бренду, вона має мінімалістичне оформлення у білих кольорах. Дуже зручна пляшечка з дозатором знаходилась в картонній коробочці. Дозатор працює добре, одного натиску вистачає щоб добре вмитись.

Але є одне але, під час того як я робила основне фото, поклавши пляшечку на бік, трохи олійки вилилось на коробочку🥲 Я не знаю чому так сталось, адже при отриманні посилки пляшечка також лежала боком і нічого з неї не вилилось. Під час користування я не відкручувала ковпачок тому справді не знаю як могло статись те, що з під кришечки почала протікати олійка.

Це мене трохи засмутило, але якщо її не перевертати то все супер. При натисканні олійка виходить лише з носику, по боках все залишається чистим.

Перед використанням виробник зазначає, що потрібно збовтати баночку. Я перевірила, що буде якщо не збовтати😂 олійка просто буде густішою та її не зручно розподіляти по обличчю, а якщо збовтати то вона стає трішки рідшою, ідеальної консистенції та гарно розподіляється по шкірі.

Ось така текстура якщо збовтати пляшечку, колір жовтенький. Аромат мені подобається, він не різкий, квітковий, на шкірі майже не залишається. Також мені подобається, що на шкірі не залишається жирної плівки, шкіра ідеальна на дотик, але все одно потрібно ще раз вмитись пінкою або гелем.

Використовую олійку у вечірній рутині, для того щоб змити макіяж, взагалі макіяж я ношу не часто тому і користуюсь олійкою також не часто.

Я пробувала змивати весь макіяж, включаючи очі, все ідеально змивається, але коли засіб потрапляє в очі, то дуже пече. Для себе вирішила, що макіяж очей буду окремо змивати міцелярною водою, як робила завжди до появи гідрофільної олійки.

Я провела невеликий експеримент, нанесла різні засоби на руку і спробувала змити їх олійкою. Результат дуже класний, усе ідеально змилось, я прикладала не багато зусиль, як і під час звичного вмивання обличчя.

Коли тільки нанесла олійку то першими змились тональні засоби та консилер, потім олівець для очей та матова помада від Евелін, а все інше залишило слід. Після того як я змила водою, то слідів від жодних засобів не залишилось.

Макіяж, який тримався увесь день ідеально змився гідрофільною олією, макіяж очей я окремо знімала міцелярною водою. Взагалі я не часто використовую супер стійкі продукти, тому я задоволена результатом. Якщо ви полюбляєте користуватись більш стійкими засобами, то можливо ця олійка буде слабка.

Тим хто змиває спф, або простий повсякденний макіяж я дуже раджу спробувати.

Жодних неприємних відчуттів або нових висипань засіб у мене не викликав❣️

Чи користувались ви гідрофільними оліями? Які ваші враження?🩷