Joko Blend Watermelon Body Butter
Якщо засіб має аромат кавуна - мені це однозначно потрібно. Тому у мою кавунову колекцію пляшечок для тіла потрапив батер Joko
Для мене ідеально мати декілька засобів для зволоження тіла,які обираєш за настроєм і потребами шкіри. Такої щільної текстури,як Body Butter Joko у мене ще не було.
Взявши в руки ми бачимо прозору пластикову баночку з яскравим дизайном на наліпках, що привертає увагу. Її зручно тримати в руках . Присутня захисна пластикова мембрана.
Об'єм 200 мл.
Після відкриття рекомендовано використати протягом 6 місяців.
Аромат - те,що цікавило мене найбільше . Це ніби кавунове вершкове масло/ морозиво "кавун",а саме нижня частина - зелена шкірка. Вдихаючи аромат я навіть уявляю смак цього морозива. Він не насичений кавунчик,як я очікувала. Проте на шкірі відчувається більше п'яти годин,до восьми.
Під час розтирання я починаю відчувати свіжі м'ятні ноти і більшу схожість зі шкіркою кавуна.
Текстура вершкового масла,навіть трохи твердіша. Має пастельно зелений колір.Настільки густого крему у мене ще не було. Можна спокійно перевернути баночку і не перейматися,що вміст виллється.
Під впливом температури шкіри,батер легко тане і добре розподіляється. Але не так легко,як звичайний легкий крем. Довгий час залишається масляниста плівка. Тому я намагаюся хоч трохи не торкатися ліжка та одягу.
Наносячи на сухі ділянки, одразу зникає дискомфорт. Після одного нанесення шкіра стає м'якою і пружною на дотик. Батер ніби огортає її в свої обійми. При регулярному використанні шкіра виглядає зволоженою та доглянутою.
Склад
На другому місці олія Ши,на третьому - мигдальне масло. Тому ми розуміємо,що моментально засіб не вбереться) Також є олія кісточок кавуна та дуже корисний інгредієнт -алантоїн.
Враження
Мені було дуже цікаво спробувати нову для себе текстуру батеру для тіла. Вона приємна на дотик,її цікаво діставати з баночки.
За одне застосування шкіра на ранок стає неймовірно м'якою і гладкою. Кавунові ноти нагадують про щасливі моменти дитинства, літніх канікул,безтурботні часи і море, доступ до якого був цілий рік 💙
Коментарі (0)