Kristina S

Joko Blend Watermelon Body Butter

Joko Blend Watermelon Body Butter
Joko Blend Watermelon Body Butter
Joko Blend Watermelon Body Butter

Для мене ідеально мати декілька засобів для зволоження тіла,які обираєш за настроєм і потребами шкіри. Такої щільної текстури,як Body Butter Joko у мене ще не було.

Взявши в руки ми бачимо прозору пластикову баночку з яскравим дизайном на наліпках, що привертає увагу. Її зручно тримати в руках . Присутня захисна пластикова мембрана.
Об'єм 200 мл.
Після відкриття рекомендовано використати протягом 6 місяців.

Аромат - те,що цікавило мене найбільше . Це ніби кавунове вершкове масло/ морозиво "кавун",а саме нижня частина - зелена шкірка. Вдихаючи аромат я навіть уявляю смак цього морозива. Він не насичений кавунчик,як я очікувала. Проте на шкірі відчувається більше п'яти годин,до восьми.
Під час розтирання я починаю відчувати свіжі м'ятні ноти і більшу схожість зі шкіркою кавуна.

Текстура вершкового масла,навіть трохи твердіша. Має пастельно зелений колір.Настільки густого крему у мене ще не було. Можна спокійно перевернути баночку і не перейматися,що вміст виллється.
Під впливом температури шкіри,батер легко тане і добре розподіляється. Але не так легко,як звичайний легкий крем. Довгий час залишається масляниста плівка. Тому я намагаюся хоч трохи не торкатися ліжка та одягу.


Наносячи на сухі ділянки, одразу зникає дискомфорт. Після одного нанесення шкіра стає м'якою і пружною на дотик. Батер ніби огортає її в свої обійми. При регулярному використанні шкіра виглядає зволоженою та доглянутою.

На другому місці олія Ши,на третьому - мигдальне масло. Тому ми розуміємо,що моментально засіб не вбереться) Також є олія кісточок кавуна та дуже корисний інгредієнт -алантоїн.

Мені було дуже цікаво спробувати нову для себе текстуру батеру для тіла. Вона приємна на дотик,її цікаво діставати з баночки.

За одне застосування шкіра на ранок стає неймовірно м'якою і гладкою. Кавунові ноти нагадують про щасливі моменти дитинства, літніх канікул,безтурботні часи і море, доступ до якого був цілий рік 💙