Mond

Балансуючий міст для обличчя і шиї

Балансуючий міст для обличчя і шиї

Познайомившись з тонером від Mermade , я зрозуміла , чому його назвали 'Балансуючим'. Адже, тонер гарно освіжає і заспокоює шкіру; тим самим допомагає підготовити шкіру до етапу зволоження.

Формат спрею особливо подобається у використанні. Тонер легко розподіляється по обличчю, шії і зоні декольте. Не потрібно використовувати додатково ватні диски і взагалі зручно тримати під рукою.

Об'єм невеликий, travel size. Можна носити у сумці, щоб освіжити шкіру. У спекотні дні буде особливо актуально.

Склад подобається підібраними активними компонентами і їх кількістю.

Спрей містить екстракт ромашки, сік листя алое та Д-пантен, які особливо цінує моя чутлива шкіра. Позначка 'sensitive skin friendly' відповідає дійсності.

Такий склад гарантує зволоження і заспокоєння шкіри, загоєння ран, боротьбу з акне та запаленнями.

Склад: Aqua, Polysorbate 20, Hydroxyethyl Urea, Panthenol, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Flower Extract, Cetraria Islandica Extract, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Parfum, Glycerin, Glycolic Acid, Sucrose, Phenoxyethanol, Alcohol, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool.

На вигляд тонер як водичка з легким ароматом. Розпилюю після вмивання.. Після розпилювання відчуваю легку прохолоду на шкірі. Тон шкіри стає трошки рівнішим, запалення менш помітні.

Сподобалося як спрей заспокоює шкіру тіла після депіляції. З ним почервоніння бувають не часто. Для тих, хто використовує агресивні маски і пілінги - цей спрей стане незамінним помічником.

Як вам такий формат тонеру? Чи користуєтесь взагалі?

_____________

Mermade Hydrovance & Icland Moss Extract

Балансуючий міст для обличчя і шиї
Балансуючий міст для обличчя і шиї
Балансуючий міст для обличчя і шиї