saybeautyk

Легендарний мигдальний тонер By Wishtrend

Легендарний мигдальний тонер By Wishtrend

Манюнька мені дісталась в подарунок від Пришелець Ольга❤️

Це тонер з 5% мигдальною кислотою. Він підходить навіть для чутливої шкіри, адже мигдальна кислота має найменшу молекулу і, відповідно, найменший подразнюючий потенціал. При цьому мигдальна кислота за потреби може стати достойною заміною саліциловій, якщо за якихось причин ви не можете користуватись останньою.

Дуже коротко пробіжимося:

🌰Water (Вода) - основний розчинник.

🌰Хімічні зв'язувачі та зволожувачі: Butylene Glycol, Sorbitol, Sodium Hyaluronate

🌰 Mandelic Acid - альфа-гідроксикислота для ексфоліації,

🌰Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract - екстракт лакриці, відомий своїми заспокійливими і освітлюючими властивостями,

🌰Panthenol - протизапальний і зволожуючий інгредієнт,

🌰Beta-Glucan - заспокійливий інгредієнт для шкіри.

🌰Рослинні екстракти: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract - заспокоюють і живлять шкіру.

🌰Sorbitan Sesquioleate, Dimethyl Sulfone, Chlorphenesin, Sodium Citrate, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Natto Gum, Carbomer - стабілізатори, консерванти та загущувачі.

Мигдальна кислота у складі стоїть на другому місці🔥

Я наносила цей тонер переважно через ватний паф - мені так зручніше, не люблю наносити тонери руками (особливо кислотні). Та і витрата при нанесенні на паф не така велика як, наприклад, з ватного нього диску.

Для чистоти експерименту я навіть прибрала свій лікувальний препарат (але на те були ще інші причини), тому, по суті, тонер By Wishtrend деякий час був моїм основним активом у догляді. Нагадую, що моя шкіра проблемна, зневоднена, основна проблема - закриті комедони (відкриті також бувають, але менше).

Навіть враховуючи той факт, що це був єдиний актив, справлявся він доволі непогано.

Шкіра наполірована, нових комедонів помічено не було, сальні нитки при регулярному користуванні були не так помітні на обличчі, що не могло не радувати.

Також плюсом стало те, що засіб доволі лагідний до моєї шкіри: він не пече, не подразнює, не викликає почервоніння, і таким чином я змогла користуватись ним, коли хворіла і мала максимально зневоднену і втомлену шкіру.

Я залишилась задоволеною цим тонером, обожнюю кислотні засоби, проте для своєї шкіри я б не брала його в якості основного активу.

Можливо, в майбутньому візьму повнорозмір, щоб комбінувати з ретиноїдами (так робити можна, якщо що😉Коли шкіра резистентна).

Те, що він працює - факт! Класний активний склад, підходить для майже всіх типів шкіри - сміливо можу рекомендувати для знайомства мініатюру, вона точно не розчарує і покаже гарний результат)