Mary Ost

TINK | Нічний відновлюючий крем для обличчя з гліколевою кислотою та чорницею

TINK | Нічний відновлюючий крем для обличчя з гліколевою кислотою та чорницею

Привіт-привіт усім)

У мене комбінований тип шкіри, в прохолодну пору року - ближче до сухого, тому без зволоження я нікуди) Коли мій нічний крем закінчився, я вирішила спробувати щось новеньке, щоби шкіра не звикала. Свій вибір я зупинила на Нічному відновлюючому кремі для обличчя від Tink з гліколевою кислотою та чорницею.

TINK | Нічний відновлюючий крем для обличчя з гліколевою кислотою та чорницею
TINK | Нічний відновлюючий крем для обличчя з гліколевою кислотою та чорницею

Об'єм: 50 мл.

Бренд: Tink (Україна).

Вік: 18+

Класифікація: натуральна косметика.

Призначення: інтенсивне зволоження, підвищення пружності, регенерація, насичення вітамінами, вирівнювання тону.

Термін придатності: 36 місяців (6 місяців після відкриття).

Стараюсь завжди контролювати все, що наношу на свою шкіру. Даний крем не виключення. Доволі приємний склад у продукту і це не може не радувати. Активні компоненти, а саме екстракт чорниці і гліколева кислота, сприяють оновленню, тонізації та зволоженню шкіри, а також насиченню вітамінами і зміцненню судин.

Лаконічна білосніжна баночка знаходилася на картонному подіумі у компактній картонній коробці аналогічного оформлення. Дизайн банки стильний та мінімалістичний.

Уся інформація про крем у докладному вигляді знаходиться як на упаковці так і на самій баночці із засобом. Під кришкою наявна пластикова прозора мембрана.

Крем білого кольору, однорідний та густий, в той же час ніжний та комфортний у нанесенні. Дуже зручно набирати потрібну кількість і не переборщити, ще й вистачить на довго.

Дуже приємний запах. Пахне натурально, не різко. Відчуваються ледь вловимі ягідні ноти.

Наношу крем на чисту та трохи вологу шкіру обличчя та шиї. При цьому роблю легкий масаж - поєдную, так би мовити, приємне з корисним)

Почну з того, що цей крем мені подобається ще на етапі нанесення: легко розподіляється, лягає на шкіру рівномірно. Вбирається поступово, не відразу, оскільки нічний крем поживніший ніж денний.

Хоч цей засіб і вбирається повільніше, але на шкірі немає ефекту жирності і перевантаженості.

Продукт не забиває пори і обличчя не блищить сально після вбирання. На ранок шкіра відмінно зволожена, бархатиста, немає відчуття сухості, надокучливе лушення теж зникло. Враховуючи, що натуральна косметика має накопичувальний ефект, то передбачаю ще більш приємний результат від використання)

З упевненістю раджу нічний відновлюючий крем для обличчя від Tink з гліколевою кислотою та чорницею. Він справді легкий, ніжний, приємний у нанесенні і добре справляється зі своїми функціями.