Моя фаворитка серед глиняних масок. Ви теж захочете її повторити!
Ранок вихідного для у мене завжди починається з чашечки кави, цікавого відео на youtube та глиняної маски. Маленька розкіш, яку можна собі дозволити, аби зняти напругу від робочого тижня.
Вперше я придбала маску Some By Mi Super Matcha Pore Clean Clay Mask десь з рік тому, і вона виявилася такою крутою, що от зараз замовила її вдруге - вже за рекомендацією мого дерматолога.
Від загальних вражень перейдемо до конкретики:
- бренд корейської косметики Some By Mi досить популярний і має багато класних засобів по догляду за шкірою;
- ця глиняна маска має впізнаваний дизайн упаковки у зеленому кольорі, аби асоціюватися із чимось натуральним та органічним - зрештою, каолін та зелений чай дійсно дуже природні інгредієнти, а там ще й центела, чайне дерево та багато інших корисностей;
- упаковка 100 г - вистачає на довго; у комплекті є міні-лопатка для нанесення та захисна мембрана, що робить використання дуже зручним;
- аромат - це найприємніше - мені нагадує запах чаю, дуже ароматного чаю. Матчу я поки що не пробувала, але, гадаю, аромат вона має саме такий;
- по консистенції маска мусова з додаванням скрабуючих часточок, дуже комфортна при нанесенні;
- використовую 1 раз на тиждень, уникаючи області під очима, залишаю на 15-20 хв, але так, щоб вона не висохла повністю - потім її важче змити;
- кому підійде? Перш за все власницям (кам) жирної проблемної шкіри з акне, які мають нерівний тон та запальні елементи. Думаю, суху шкіру маска може ще більше пересушити;
- виробник, звичайно, обіцяє очищення пор, але будьмо реалістами, дістати те, що наша шкіра так старанно запасає 24/7, однією маскою нереально;
- на практиці я отримую: вирівнювання тону шкіри, легке освітлення постакне, підсушування запальних елементів та ранок, легкий скрабуючий ефект під час змивання, прибирання жирного блиску та надлишкового себуму, а також приємний ритуал, який піднімає настрій. Хіба цього замало?
Думаю, для любительок глиняних масок чи власниць проблемної жирної шікри такий ефект цілком прийнятний, тому цю масочку раджу всім серцем.
Раніше я писала про ще одну глиняну маску - від Q+A, можете заглянути ще й туди: https://club.makeup.com.ua/post/30147/
Я дякую вам за інтерес до мого допису і чекаю на коментарі про ваші улюблені глиняні масочки!
Коментарі (0)