Єдиний бюджетний засіб, який підходить мені для демакіяжу очей
А чим ви це робите?)
Стара добра Nivea, яку я пам'ятаю ще з дитинства, коли мама, обираючи шампунь чи дезодорант, казала, що то німецьке, а отже, якісне. Справді, у бренду є багато робочих засобів за помірною ціною. Один з них - молочко для сухої шкіри.
Так-так, саме молочко і саме для сухої (хоч в мене і не така), але саме цей засіб довгий час був ідеальним для зняття макіяжу з очей. Для демакіяжу обличчя я люблю використовувати гідрофільний бальзам або міцелярна воду, а от видалити туш, підводку, та ще і тіні, що кріпко сидять на якісному праймері - то завдання не з легких.
Міцелярка в цьому питанні не дуже подобається, адже треба довго тримати той ватний диск, а часом ще й потерти (а цього краще не робити,щоб не розтягувати шкіру). Гідрофільну олію наносити на очі особисто мені якось не дуже комфортно (та й виробники зазвичай радять оминати цю зону). А спеціальні рідини для демакіяжу очей, які я використовувала, всі, як одна, пекли мені очі.
І ось тут прийшла на допомогу ніжна хмаринка від Nivea - чомусь саме варіант для сухої шкіри просто ідеально впорався з таким непростим завданням. Мабуть, тому що в складі моє улюблене масло ши. Там ще є олія мигдалю та гліцерин, це з хорошого, хоча також присутні мінеральне масло та консерванти (то не дуже гуд, але я його обов'язково змиваю). Також за допомогою молочка можна очищувати все обличчя - в якості першого етапу, звичайно.
Потім цей продукт став пропадати з мережі, останній раз я замовляла з доставкою з ЄС (там навіть всі написи польською). Потім взагалі не могла купити і почала шукати альтернативи (знайшла, до речі, класний варіант з натурального сегменту). Але тепер, судячи з усього, Нівеа зробили ребрендинг мого улюбленого засобу (склад майже не змінився) і він знову в продажу. Тож, якщо ви поважаєте цей бренд і маєте схожі потреби - рекомендую.
Також буду вдячна за поради щодо продуктів для делікатної зони очей та стійкого макіяжу. Головне, щоб не подразнювали очі та швидко розчиняли мейк, не створюючи масляної плівки 😉.
Коментарі (0)