Anna_feerie

Єдиний бюджетний засіб, який підходить мені для демакіяжу очей

Єдиний бюджетний засіб, який підходить мені для демакіяжу очей
Єдиний бюджетний засіб, який підходить мені для демакіяжу очей

Стара добра Nivea, яку я пам'ятаю ще з дитинства, коли мама, обираючи шампунь чи дезодорант, казала, що то німецьке, а отже, якісне. Справді, у бренду є багато робочих засобів за помірною ціною. Один з них - молочко для сухої шкіри.

Так-так, саме молочко і саме для сухої (хоч в мене і не така), але саме цей засіб довгий час був ідеальним для зняття макіяжу з очей. Для демакіяжу обличчя я люблю використовувати гідрофільний бальзам або міцелярна воду, а от видалити туш, підводку, та ще і тіні, що кріпко сидять на якісному праймері - то завдання не з легких.

Міцелярка в цьому питанні не дуже подобається, адже треба довго тримати той ватний диск, а часом ще й потерти (а цього краще не робити,щоб не розтягувати шкіру). Гідрофільну олію наносити на очі особисто мені якось не дуже комфортно (та й виробники зазвичай радять оминати цю зону). А спеціальні рідини для демакіяжу очей, які я використовувала, всі, як одна, пекли мені очі.

І ось тут прийшла на допомогу ніжна хмаринка від Nivea - чомусь саме варіант для сухої шкіри просто ідеально впорався з таким непростим завданням. Мабуть, тому що в складі моє улюблене масло ши. Там ще є олія мигдалю та гліцерин, це з хорошого, хоча також присутні мінеральне масло та консерванти (то не дуже гуд, але я його обов'язково змиваю). Також за допомогою молочка можна очищувати все обличчя - в якості першого етапу, звичайно.

Потім цей продукт став пропадати з мережі, останній раз я замовляла з доставкою з ЄС (там навіть всі написи польською). Потім взагалі не могла купити і почала шукати альтернативи (знайшла, до речі, класний варіант з натурального сегменту). Але тепер, судячи з усього, Нівеа зробили ребрендинг мого улюбленого засобу (склад майже не змінився) і він знову в продажу. Тож, якщо ви поважаєте цей бренд і маєте схожі потреби - рекомендую.

Також буду вдячна за поради щодо продуктів для делікатної зони очей та стійкого макіяжу. Головне, щоб не подразнювали очі та швидко розчиняли мейк, не створюючи масляної плівки 😉.