Darina🦉

Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом

Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом

Привіт! Продовжуємо жіночу тему, нещодавно я писала про знайомство з брендом Feel Fine, а саме за інтимний гел , посилання на допис - https://club.makeup.com.ua/post/37903/ .

Сьогодні поговоримо про - Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом. До цього користувалась відомими для всіх класичними брендами, які є на полицях кожного магазина та аптеки. Чому вирішила спробувати ці?!

По-перше, це інтерес, бо дуже багато реклами та відгуків, і хотілось спробувати, що воно таке "аніоновий чип".

По-друге - останнім часом, така проблема як тертя, а потім сухі червоні ділянки на шкірі, від класичних для мене прокладок.

Тож, одразу замовили три упаковки:

  • Щоденні натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
  • Денні натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
  • Нічні натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом

У всіх видів прокладок, є спеціальний аніоновий чіп — зелена смужка, в якій безперервно генерується до 6100 аніонів, що запобігають розмноженню патогенних бактерій. Завдяки SAN-DIA, виробленого в Японії, вони негайно поглинають рідину та захищають від протікань.

Хочу відмитити одразу пакування всіх виробів. Дуже якісна та щільна упаковка. З зручним "віконцем" для відкриття. На кожній упаковці є вся необхідна інформація для споживача. Доречі це перші в мене, такі прокладки, саме з якісним та зручним пакуванням (фото в каруселі). Кожен вироб зберігається в індивідуальній упаковці. Строк придатності - 3 роки.

Всі вироби не ароматизовані.

Тепер трошки детально, за кожні, почну з щоденних прокладок (в упаковці 20 шт):

Склад (у всіх прокладок однаковий):

non-woven topshelt, anion chip, PE breathable backsheet, SAP paper, air laid paper.

Я не користуюсь щоденними прокладками кожен день, але є дні коли це необхідність!

Прокладки розміром 155 мм на 75 мм. Вони тоненьки та зручні. Дуже надійно прикріплюються на спідний білізні, не "скручиваються", і після зняття не залишають свій матеріал на білізні (це дуже часта проблема інших брендів!). Ніякого діскомфорта під час експлуатації, я її взагалі не відчуваю. Ніякого парникового ефекту та тертя на шкірі. Дуже швидко поглинають рідину, суттєва різниця, якщо порівнювати з іншими!

Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом
Натуральні гігієнічні прокладки з аніоновим чіпом

В упаковці 10 шт, розмір — 245 мм на 75 мм, вбиранність- 4 краплі.

Вони призначені для використання під час критичних днів, а також при урологічних проблемах.

У використанні, дуже комфортні, вони м'які, тонкі й приємні на дотик. Гарно тримаються на білізні (теж не залишають слідів після використання).

Супер гнучкі, та не відчуваються. Доповнені спеціальними захисними бортиками по краях (гортай карусель з фото).

Забезпечують миттєве всотування до 100 мл рідини і водночас залишаються сухими на поверхні (можно не вставати з обережністтю)!. Не має відчуття вологості та парнікового ефекту.

Хочу зауважити на дуже тонких на м'яких "крильцях", які гарно фіксують вироб, та головне для мене це - ніякого тертя, та дискомфорту.

В упаковці 8 шт, розмір 285 мм, вбиранність - 7 крапель.

Підходять для критичних днів вночі та для жінок з рясними місячними.

Ці прокладки виявилися фаворитами, бо можно не вставати тричи в ночі, та дуже комфортно та безпечно їхати у поїздку (перевірено 6 годин!).
Пакування едентичне, як і у всіх попередніх. Є додаткова пара крилець в кінці прокладки з клеєм, завдяки яким прокладка надійно зафіксована (фото в каруселі).

Дійсно вразила тонкість прокладкі, для нічної, це прям дуже вразило. Дві пари крилець, які теж дуже м'які, і не якого тертя, це прям таке задоволення! Антибактеріальний захист, який попереджає розвиток бактерій та неприємного запаху. Дуже гарно пропускає повітря.

Якщо Ви, залишаєтесь шанувальником інших брендів, я би щиро радила спробувати саме ці нічні прокладки, особливо якщо у вас поїздка (і Ви не користуйтесь тампонами, як я), це прям дуже надійний та комфортний захист!

Дуже рада, що познайомилась з Feel Fine, який вирішив мою проблему!

Всім дякую 🦉