Kristina S

Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub

Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub
Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub
Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub
Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub

Баночка цукрового скрабу надає яскравого кольору ранковій або вечірній рутині догляду за тілом. Невеликі абразивні часточки ніжно відлущують ороговілу шкіру,мигдальна та кокосова олії живлять,а приємний солодкий аромат підіймає настрій.


Упакування - прозора пластикова тара з кришкою,що відкручується. Наявна захисна пластикова мембрана.
Об'єм - 310 г.


Цукровий скраб має середні за величиною часточки,які достатньо швидко тануть і розчиняються. Також інтенсивність зволоження тіла і рук впливають на швидкість танення.


За рахунок великої кількості олійок, засіб не сухий. Це видно навіть через баночку.
У складі має кокосову та мигдальну оліїї та вітамін Е. Після скрабування шкіра відчувається зволоженою та шовковистою.

Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub
Love is...Sovka Skincare Sorbet Scrub

Дизайн - на баночці наклеєна етикетка з білим шрифтом,де вказана уся необхідна інформація. Після відкриття рекомендовано зберігати 6 місяців. На кришці також вологостійка етикетка в кольорах засобу. За час використання вони не відклеїлись.


Колір - окрім аромату я ще дивилися на колір засобу. Жовтий та рожевий - дуже гарне і соковите поєднання. Якщо покрутити баночку, бачимо,що переважає жовтий і чергується шарами. Під час застосування він стає ще більш яскравим і змиваючи фарбує воду. Рожевого не так багато і при змішуванні з жовтим - отримуємо помаранчевий.


P.S.Вже під час написання допису я зрозуміла чому обрані саме такі кольори  🤭 Тому,що жуйка "Love is" також жовто-рожева) Довелося робити додаткові фото)

Обираючи аромат,я відштовхувалася від назви. "Love is" здався мені не таким банальним і більш цікавим.
В ньому я відчуваю мармелад,маршмелоу і цитрусові нотки. Самої жуйки "Love is",як на мене немає.
На тілі після душу відчутний легкий приємний аромат.

Застосування - зазвичай я скрабую тіло декілька разів на тиждень. Частіше за все зону ніг. Не так давно я почала застосовувати скраб перед голінням і результат дійсно відчувається, ніж коли цього не робити.

Враження - в першу чергу мені сподобався аромат,він солодкий і "смачний". Після прийняття душу ванна кімната наповнюється ним. Зовнішній вигляд засобу - ніби десерт,виглядає дуже апетитно і хочеться спробувати на смак.
Скраб виконує свою функцію - шкіра стає гладенькою та пружною.
Розташовані на поличці,засоби від Sovka привертають увагу. Одразу хочеться взяти у руки і спробувати аромат. Раніше розповідала про новинку і мою першу пінку для душу https://club.makeup.com.ua/post/36674/