V R O D L Y V A

Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler

Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler

Привіт Makeupclub 🖤

О так, той самий, чорний 😏

Дизайн упаковки і флакона. Продукт прийшов мені в картонній упаковці, де є вся необхідна інфа про нього. Блиск у пластиковому прозорому флаконі з чорною матовою кришечкою-аплікатором. На флаконі є інфа сріблястою набитою фарбою. У поєднанні з тим, що сам продукт чорного кольору, виглядає прикольно.

Розмір флакона: 12 см.

Об'єм продукту: 4.2 мл.

Призначення: для об'єму 🤭 Ну хай буде так 😅

Особливість: веганська, не тестувалося на тваринах.

Відтінок: 03 - Pepper Me Up! 🖤

Це глянсовий (але не як рідке скло на губах) чорний блиск із рідкісними сріблястими блискітками, які видно лише на сонці. А ще це рожевий тинт.

Текстура: густа, гелево-маслянистая. Блиск липкий - це відчувається при змиканні губ, при розмові, та й при незібраній зачісці. Розтікається без олівця.

Формула: без спирту та силікону. Містить екстракт чорного перцю, гіалуронову кислоту та вітамін Е. Формула стимулює приплив крові до губ, але вона їх НЕ збільшує. Зате після повного вбирання блиск добре зволожує губи, залишаючи їх ніжними та насиченими.

Запах: коли нюхаю аплікатор - солодкий з м'ятними нотками, а вже на губах чути запах перцю.

Смак: солодощі немає, але він гострий 🔥 Це плампер з чорним перцем, тому чекайте, що він перейде зі слизової на язик, потім на корінь язика і "підпалить" вам горло. Відчуття в роті мені не дуже подобається (хоча я люблю гостре), а от коли в горлі підпікає – прикольно 😏

Почуття на устах: при першому свайпі по губах відчуваю легкий холодок і вже через 30 секунд як губи починають пекти. Відчуття печіння триває більше години, поки продукт повністю не вбереться або з'їстиметься. У моменти коли я багато балакаю, то взагалі не помічаю що щось на губах пече.

Аплікатор звичайнісінький, середнього розміру. Наносити їм продукт просто, але було б краще, якби наконечник був би вузьким для зручного підбору в куточки та опрацювання форми губ. А ще я зробила б саму ручку аплікатора прозорою.

Блиск тинтує, з цього випливає, що це незвичайний плампер).

Змивала двофазкою (просто тому, що під рукою завжди).

Сам продукт наноситься рівномірно. Чорний пігмент повністю не перекриває пігмент губ. Блиск скоріш тонує губи чорним відтінком і це виглядає дуже сексуально. Можна нашарувати блиск, щоб досягти більш насиченого кольору, і губи стають темнішими вже з другого шару, але не прям чорними. І з кожним додаванням продукту до губ все більше додається перчинки 🌶️

Вже за кілька хвилин блиск починає тинтувати. Через 5 хв після нанесення я його зняла з губ і виявила легкий тинт рожевого кольору. Протягом пів години відтінок набуває все більш вираженого рожевого кольору (але не такий яскравий як у O’BAYS Ultra-Tinted Lip Oil).

Складно повірити, але такий ефект на губах зробили лише 2 продукти, від яких зовсім не такого очікуєш:

  • LAMEL Make Up Kajal Eye Liner - 401 - Чорний
  • Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler - 03 - Pepper Me Up!

Такий яскравості тинт проявляється приблизно через 30 хв.

Дякую що заглянула, лови пурпурне серце 💜