Blondie_rs

Чим користується моя мамуся?

Чим користується моя мамуся?

Всім привіт! Сьогодні хочу, щоб ми разом заглянули до косметички моєї мами. Звичайно, з також донькою, як я - мама б не могла мати 1-2 баночки якогось незрозумілого догляду. Деколи віддаю на пробу, на затест; ну а дещо вже обираю за потреби.

У мами чудова шкіра, тільки от уже трішки вікова. Не пориста, не проблемна, не жирна. Схильна до сухості; має незначні пігментні плямки. Найбільше зморшок в зоні навколо очей, але якщо не лінується щодня користуватись кремчиками - то заломи не критичні.

Тож, давайте про кожну банку розповім більш детально. Чим полюбляє користуватись, що більш помічне; а що - було придбано марно 😁

Мама зазвичай полюбляє тоніки після вмивання. Їх можна нанести на ватний диск та зі зручністю протерти обличчя, додатково доочистивши його. З тонерами ще поки не подружилась. Наносити на долоньки та впитувати в шкіру не завжди є натхнення [і в мене теж😹].

Отже, я віддала мамі свій тонер з екстрактом рису Thank You Farmer Rice Pure Essence. Він дуже базовий - зволожуючий, тонізуючий, та йде для покращення текстури шкіри. Як такого вау ні я, ні мама від нього не зауважили. Просто звичайний базовий тонер.

Тонік від маловідомого ще бренду OOTD я передала мамі тільки вчора. Час від часу дістаю свої архівні запаковані банки, які стоять "на запас, на потім". І як раз перериваючи, прочитала що там і колаген, і ніацинамід, і пептиди. Тож, саме те, що мамі й потрібно. Розпробує - обовʼязково розповім. Але повинно сподобатись, адже в нього водяниста текстура, яку можна наносити на ватний диск 😄

З сироватками мама практично не дружить. Але ми знайшли виключення! Антиоксидантна сироватка з екстрактами женьшеню та грибочків дуже полюбилась як мною, так і мамою. Детальніше писала про неї в дописі: https://club.makeup.com.ua/post/15918/

Вона справді зволожує, наповнює шкіру, гарно поглинається, не залишаючи липкості чи відчуття плівки.

Її ж колега по сусідству - милий кремчик Skin House Wrinkle Supreme. Він з цієї ж серії, що й сироватка; тож чудово доповнюють одне одного по зволожуючим та антиоксидантним властивостям. Детальніше про кремчик можете прочитати туть: https://club.makeup.com.ua/post/15867/ .

Наступний у нас крем з пептидами від Coxir Intensive EGF peptide. Він йде більш плотним по текстурі, чим Skin House. Чудово підходить на прохолодну пору, адже на спеку він відчувається на шкірі. Гарно зволожує, наповнює та злегка працює над віковими змінами, розгладжуючи мімічні зморшки.

Крем з керамідами від Benton був у моєму використанні; і цих вихідних привезла вже мамі. Від йде проміжним по текстурі між Skin House i Coxir; тож на літо не буде обтяжувати. Мене він не дратував, тож буде таким базовим кремчиком з помʼякшувальними, зволожуючими та легко підтягуючими властивостями.

Нічна маска Elemis Peptide4 Plumping Pillow Facial підходить тільки на холодну пору року. Вона доволі плотна; а ефекту від неї мама не бачить. Не може ніяк її закінчити, не подружилась. Єдине, що приваблює маму в цьому продукті - нішевий аромат та красива скляна баночка.

Сонцезахисні засоби тепер в порядку денному. Я давала мамі на затест обидва: Numbuzin Clear Filter на хімічних фільтрах, і Dr. G Green Mild Up sun на фізичних. Numbuzin я збиралась взяти собі, та в результаті його й забрала, бо мамі він "смердів" дивно-хімічно 😅

Dr. G не вибілює прям дуже, але при нанесенні може залишати легенькі розводи, які після вбирання невидимі. Не дратівливий, без віддушки. А ще ж який стильний! На тюбику можна собі зазначити дату відкриття, як я вже й зробила. Тож, дуже прикольний сонцезахист без жирного фінішу та ефекту сухості під кінець дня. Підходить й для чутливої шкіри; на жирній шкірі не знаю як себе покаже, але думаю, скоріше позитивно чим негативно.

Сподіваюсь, така коротенька екскурсія по засобам вам сподобалась. Гарного та мирного тижня! 🥚