Darina🦉

Поліруючий скраб для обличчя для всіх типів шкіри

Привіт! Як можно пройти повз новинку від друга Joko Blend , правильна відповідь Ніяк! В мене є вже улюблених скраб цього бренду - рисовий, дуже мені подобається і дія і текстура, яка не схожа на класичні, про нього писала тут https://club.makeup.com.ua/post/29198/ , але схоже тут з'явився фаворит!

Поліруючий скраб для обличчя для всіх типів шкіри, його переваги від виробника:

• Скраб створений для м'якого відлущення ороговілих клітин шкіри завдяки кристалам перліту та соди для всіх типів шкіри.
  • Мікрочастинки засобу дбайливо очищають пори від забруднень та надлишків себума, не травмуючи шкіру.
  • Бакучіол у поєднанні з олією чайного дерева допомагають вирівняти тон, зменшити пігментацію і усунути недосконалості шкіри.
  • Вітамін Е і пребіотики підвищують стійкість шкірного бар'єра до зовнішніх подразників і підтримують оптимальний рівень вологи.

Склад:

PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Perlite, Glycerin, Sodium Bicarbonate, Trihydroxystearin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Bakuchiol, BHT, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Inulin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, CI 61585.

Скраб представлен б баночці з товстого скла. Кришечка міцно закручивається (гвинт), в середені є зручна захисна мембрана. Упакован в картону коробку, на який є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 45 гр.

Легкий косметичний аромат, свіжий, на шкірі зовсім не відчувається, тільки в баночці.

Текстура - це насолода, вона кремово-мусова, з дуже дуже маленькими абразивними лагідними частичками. Дуже приємна до шкіри. Гарно розподіляється та з легкістю змивається водою. Завдяки своїй текстурі, скраб дуже економічний в використанні.

Спосіб використання від виробника:

Нанести невелику кількість скрабу на очищену вологу шкіру, уникаючи зони навколо очей.

Масажувати шкіру протягом декількох хвилин.

Ретельно змити засіб теплою водою. Рекомендовано використовувати скраб 1-2 рази на тиждень.

Я використовую 2 рази на тиждень, маю проблемну шкіри (комбінований наразі тип та розширені пори).

• Скраб дуже ніжно працює, частички дуже дрібні (як мокрий пісок), дбайливо але глибоко очіщує.
  • Гарно помітен освітлюючий ефект (я обожнюю такий результат)
  • Суттєво прибирає лущення, надлишки шкірного себіума.
  • Освіжає зовнішній вигляд
  • На фініші дає матовий ефект, який тримається довгий час
  • Він зволожує, зовсім не стягує шкіру, не має бажання одразу нанести поживний крем на обличчя.
  • Дійсно відчуття полірування шкіри, після використання шкіра гладенька та приємна та дотик.
  • Позитивно впливає на рельєф шкіри ( а в мене з цим великі проблеми)

На фото:

1 фото - до використання

2 фото - після

Тож, як висновок + 1 фаворит у доглядовій рутині, дуже задоволена, що він опинився у мене!

Дякую 🦉